İsfanbul Simge İle Coştu!

Abone Ol :

İsfanbul Simge İle Coştu!

Simge, Kral Pop Radyo Medya Sponsorluğunda  İsfanbul Açıkhaba Konserleri  kapsamında konser verdi. Simge'yi dinlemeye gelen yüzlerce kişi, sanatçının şarkıları ile doyasıya eğlendi.Simge,dillerden düşmeyen şarkılarının yanı sıra 'Ben Bazen' isimli yeni albümünden şarkılar da seslendirerek onlara unutulmaz bir gece yaşattı.Yaklaşık iki saat boyunca sahnede kalan Simge, gecede Gülşah Saraçoğlu imzalı kıyafetle sahneye çıkan Simge, sahne şovlarıyla da sevenlerine görsel bir şölen yaşattı.

Proje Albüm Teklifi Geldi!

İki tane proje albümü teklifi geldiğini ve onları değerlendirdiklerini söyleyen Simge, "Ama şu an albüme kanalize olmuş durumdayım. Albümdeki parçalarımı kliplendirip onları izlemelerini sağlamak istiyorum. Bu yüzde yoğun bir şekilde çalışıyorum. Konserler yoğun gidiyor. Yaz ortası gibi çok güzel bir açılım oldu. Birçok şehir ve dinleyici ile buluştuk. Devamında da böyle gitmesini istiyoruz" dedi.

İsfanbul açık hava konserleri 19 Eylül Edis, 20 Eylül Berkay, 22 Eylül Manga, 29 Eylül Mehmet Erdem ve 30 Eylül Derya Uluğ ile devam edecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :