İmparator'un Dönüşü!

Abone Ol :

İmparator'un Dönüşü!

Uzun zamandır müzik dünyasından uzak olan İbrahim Tatlıses, ‘Yaylalar’ türküsü ile sessizliğine son veriyor.

7 yıl aradan sonra stüdyoya girerek, türkü seslendiren Tatlıses, sevenlerine yakın zamanda çıkaracağı projelerin de müjdesini veriyor.

Çok yakında yeni albümüyle sevenlerinin karşısına çıkacak olan İbrahim Tatlıses ‘Yaylalar’ ile tüm Tatlıses hayranlarının ‘İmparator’ özlemini dindirmeye geliyor.

Tatlıses, Hatay sınır karakolu ziyareti sırasında seslendirdiği ‘Yaylalar’ türküsü ile sosyal medyada büyük yankı uyandırmıştı. Bunun üzerine stüdyoya girip, türküyü okuyan İmparator, müzikseverlere büyük bir sürpriz yaptı.

TATLISES’TEN RAP SÜRPRİZİ!

3 ayrı versiyondan oluşan ‘Yaylalar’ türküsünün rap versiyonu ise oldukça dikkat çekici. Rap soundu ve klasikleşmiş İbrahim Tatlıses replikleri ile birleşen versiyon kelimenin tam anlamıyla bir ‘ters köşe’!

Poll Production by Polat Yağcı etiketi ile piyasaya çıkan Yaylalar’ın video klibi de izleyicilerle buluştu. İbrahim Tatlıses’in stüdyoda duygu dolu anlar yaşadığı okuma görüntülerinin de yer aldığı klip tüm müzik kanalları ve Poll Production YouTube kanalında yayınlanmaya başladı.

Etiketler: 0

Abone Ol :