İlyas Yalçıntaş İran'da Konser Veren İlk Türk Sanatçısı Oldu!

Abone Ol :

İlyas Yalçıntaş İran'da Konser Veren İlk Türk Sanatçısı Oldu!

İlyas Yalçıntaş’ın ünü Türkiye sınırlarını aştı. İran’da devlet özel izni ile konser veren ilk Türk sanatçısı sıfatıyla gerçekleştirdiği Kish Adası konserinde, iki günde 5000 kişi katılım gösterdi. Konserlerinde hayranları İlyas’ı ayakta alkışladı.

Son yıllarda “İçimdeki Duman”, “Gel be Gökyüzüm” gibi birbirinden hit şarkıları ile İran’ın en sevilen yabancı şarkıcılarından birisi haline gelen İlyas Yalçıntaş, İran İslam Cumhuriyeti’nde konser izni alan ilk Türk pop sanatçısı oldu.  3-4-5-6 Temmuz 2018’de, İran’ın Kish Adası’nda vereceği konser serisinin ikisini gerçekleştiren ve verdiği iki konserde de 2500 kişilik City Hall salonunun tamamının dolduran ve yaklaşık 2 saat sahnede kalan İlyas Yalçıntaş, tüm şarkılarını hayranları ile beraber söyledi.  İlyas Yalçıntaş’ın hayranlarının yanı sıra, İran devlet yetkilileri ve bürokratlar da konsere büyük ilgili gösterdi.

İlyas Yalçıntaş İran’da hayranları tarafından coşku ile karşılandı.

İran müzik listelerinde uzun süre liste başı olan İlyas Yalçıntaş, İran’da konser veren ilk Türk sanatçı olduğu için çok heyecanlı olduğunu belirtti. Yalçıntaş; “Uzun süredir bu izni bekliyorduk. Bize konser için tüm izinleri sağlayan İran Devleti’ne ve menajerim Alfa 7 Prodüksiyon’a çok teşekkür ediyorum.” dedi.


Salon kapasitesi 2500 olan City Hall’de  konserler 2 gün daha devam edecek. Tüm biletlerin satıldığı konser serisi sonunda İlyas Yalçıntaş 4 gün boyunca 10.000 kişiye konser vermiş olacak.

Etiketler: 0

Abone Ol :