İlyas Yalçıntaş, Hayranlarıyla Buluştu!

Abone Ol :

İlyas Yalçıntaş, Hayranlarıyla Buluştu!

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda bu yıl ilki düzenlenen Axisler’de Yaz Konserleri tüm hızıyla devam ediyor.

İlyas Yalçıntaş, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Axis İstanbul AVM’de dün akşam konser verdi. Binlerce hayranını coşturan Yalçıntaş’a sahnede bir de sürpriz vardı. Çocuklar, kendi elleriyle boyadığı gitarı Yalçıntaş’a hediye etti. Genç şarkıcı, “Çocukların eli değmiş. Hiç bu kadar anlamlı, hiç bu kadar renkli bir gitarım olmamıştı” dedi. 


Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda İstanbul akşamlarını renklendiren Axisler’de Yaz Konserleri’nin ikinci durağı Axis İstanbul AVM oldu. Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Axisİstanbul’daki üç günlük konser serisi dün akşam genç popçuİlyas Yalçıntaş’ın konseriyle başladı. ‘İncir’ adlı ilk şarkısıyla müzik dünyasına hızlı bir giriş yapan ve kısa sürede geniş bir hayran kitlesine kavuşan Yalçıntaş’ın konserine ilgi büyüktü. Konser alanını dolduran binlerce kişi, genç şarkıcının seslendirdiği tüm parçalara hep bir ağızdan eşlik etti.
Canlı performansıyla büyük beğeni toplayan Yalçıntaş, kendisini milyonlarla tanıştıran ‘İncir’in yanı sıra ‘Gel Be Gökyüzüm’, ‘İçimdeki Duman’ isimli şarkılarını seslendirdi.Hayranlarına gitar solo da yapan genç popçu, sahnede bir sürprizle karşılaştı.

Yalçıntaş’ın hayranı çocuklar, kendi elleriyle boyadığı gitarı genç şarkıcıya hediye etti. Bu anlamlı hediye karşısında çok mutlu olan Yalçıntaş, “Çocukların eli değmiş. Hiç bu kadar anlamlı, hiç bu kadar renkli bir gitarım olmamıştı” dedi. Yaklaşık iki saat sahnede kalan genç popçu, konserin sonunda ikinci kez ‘Gel Be Gökyüzüm’ü okurken kendi sosyal medya hesabından da canlı yayın yaptı.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda Axisler’de Yaz Konserleri kapsamında 12 Ağustos Pazar günü Gökhan Türkmen sahneye çıkacak

Konserlerle ilgili detaylı bilgiye www.axiskonserleri.comadresinden ulaşılabilinir.

Etiketler: 0

Abone Ol :