İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu İle İlgili Son Gelişme!

Abone Ol :

İbrahim Erkal'ın Sağlık Durumu İle İlgili Son Gelişme!

İbrahim Erkal’ın Yapılan Tedaviye Rağmen Beynindeki Ödem Artıyor!

Dün sabah Maltepe'deki evinin otoparkında baygın halde bulunarak hastaneye kaldırılan ve beyin kanaması geçirdiği anlaşılan ünlü sanatçı İbrahim Erkal, yaklaşık 2.5 saat süren bir operasyon geçirdi. Tekrar yoğun bakıma alınan Erkal'ın bulunduğu hastane gün boyu ziyaretçi akınına uğradı. Bugün ikinci bir ameliyat daha geçirmesi planlanan İbrahim Erkal, beyninde oluşan ödem nedeni ile yeniden ameliyata alınamadı.

Hastaneden yapılan açıklamada sanatçının durumunun hala kritik olduğu belirtildi: "Beyin kanaması ön tanısı ile 12 Nisan Salı günü Liv Hospital’a getirilen Değerli Sanatçı İbrahim Erkal’ın dün yapılan ameliyatında kanama alanı temizlenmiştir. Bu sabah yapılan son tetkiklere göre yeni bir kanamanın olmadığı ancak tıbbi tedaviye rağmen beyin ödeminin artmış olduğu gözlenmiştir. Hastamızın hayati tehlikesi devam etmektedir."

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün "72 Saati Bekleyeceğiz!"

Sosyal medyada bazı sahte hesaplardan Erkal'ın hayatını kaybettiği yönünde iddialar ortaya atılmıştı. Erkal'ın eşi Filiz Erkal'ın (Akgün) amcası olan Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün de bu tip haberlere hem İbrahim Erkal’ın ailesini hem de tüm sevenlerini çok üzdüğünü belirterek, Erkal’ın sağlık durumuyla ilgili  bilgi verdi.  Hasan Akgün; "72 saati bekleyeceğiz. Yapılması gereken müdahale tıbbı olarak yapıldı. Herhangi bir değişiklik yok.Stabil durum devam ediyor. Doktorlar ellerinden geleni yapıyorlar. Şuan ihtiyacı olan zaman ve bol bol dua…” dedi.

Bakan'dan Açıklama

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Erzurum Valiliğini ziyaret etti. Ziyaretin ardından iki bakan 2017 yılı 2. İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı. Programdan sonra gazetecilerin sorusu üzerine açıklama yapan Sağlık Bakanı Recep Akdağ, “İbrahim Erkal’ın sağlık durumuyla ilgili bu sabah ben malumat aldım, dün de görüşmüştüm başhekimle. Maalesef İbrahim Erkal’ın sağlık durumu ciddiyetini muhafaza ediyor. Herhangi bir olumlu yöne doğru eğilim yok. Arkadaşlarımız gayret ediyor" dedi.

 

HABERİN DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ

 

Etiketler: 0

Abone Ol :