Harbiye'de Şebnem Ferah Rüzgarı Esti !

Abone Ol :

Harbiye'de Şebnem Ferah Rüzgarı Esti !

Kral Pop Medya sponsorluğunda Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri kapsamında Şebnem Ferah sahneye çıktı.

Etkileyici sahne performansına ‘Ya Hep Ya Hiç’ şarkısıyla başlayan Şebnem Ferah, ‘Kalbim Mezar’ ‘Birileri Var’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarının bulu nduğu özel repertuarıyla Açıkhava’daki müzikseverleri yine kendisine hayran bıraktı! Hiç ara vermeden 3 saat sahnede kalan Şebnem Ferah her şarkısına alkışlar ve ıslıklarla başladı, yine alkışlar ve ıslıklarla bitirdi!

Açıkhava'ya özel akustik performans

Şebnem Ferah uzun bir aradan sonra seslendirdiği ‘Değirmenler’ ve ‘Masum Değiliz’ şarkısı dahil 6 şarkıyı Açıkhava’ya özel akustik olarak seslendirdi! Bu unutlmayacak performans için sahneye özel bir de dekor hazırlandı. Sahne üstünden indirilen avizeler,  sahneye getirilen koltuk ve halılar Açıkhava’da adeta sıcak bir ev atmosferi yarattı! Bu eşsiz performansa Çağ Erçağ da viyolasıyla eşlik etti.

Şebnem Ferah 'tan sahnede ilk defa Dilek Taşı !

Toplamda 24 şarkı söyleyen Ferah, Açıkhava’daki müziksevelerle özel, sahnede ilk defa unutulmaz eser ‘Dilak Taşı’nı seslendirdi! Geçtiğimiz günlerde albümü yayınlanan, Ferah’ın gitaristi Metin Türkcan’ın albümünde de yer alan ‘Dilek Taşı’ performansı geceye damga vurdu!

Kadın cinayetlerine dikkat çekti

Şebnem Ferah, ‘Birileri Var’ şarkısında kadınları unutmadı! Dev barkovizyon perdesine yansıtılıan, kadın cinayetlerine dikkat çeken barkovizyonuyla dakikalarca alkışlandı. Video’da en çok dikkat çeken cümleler arasında “22 yıldır dayak yiyorum”, “Barışmayı reddeden eski eşe dayak!”, “Ayrılmak istemediği için öldürmüş!”, “Beni Sevmiyorsun Cinayeti” vardı!

Açıkhava’da Şebnem Ferah’lı müzik şölenine doyamayan dinleyicilerin, dakikalarca süren alkış ve ıslıklarını cevapsız bırakmayan Ferah, ‘Eski’ şarkısıyla da bis yaptı!

Şebnem Ferah’ı izlemeye gelenler arasında Murat Dalkılıç, Merve Boloğur, Deniz Çakır, Deniz Akkaya, Bora Duran, Neslihan Yeldan, Ömer Faruk Sorak ve eşi İpek Sorak da bulunuyordu.

Etiketler: 0

Abone Ol :