Harbiye Açıkhava'da Yalın Zamanı!

Abone Ol :

Harbiye Açıkhava'da Yalın Zamanı!

Harbiye Yalın ile Coştu...

Kral pop Radyo Medya Sponsorluğunda Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen “İstikbal Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında Yalın, çıkardığı son single’ı Sensiz
Ben Ne Olayım” ardından ilk defa sevenleriyle buluştu. Konserine yeni şarkısı ile başlayan Yalın, ilk albümünden son albümüne kadar şarkılarından oluşan sahne repertuvarıyla müzikseverlerden tam nor aldı.

Havai fişeklerle başlayan konserde Yalın,  alkışlar ve ıslıklar eşliğinde Harbiye Açıkhava’yı dolduran yaklaşık 4 bin kişiyi çoşturdu. Yalın konsere şu cümlelerle başladı: “Hepiniz hoşgeldiniz Harbiye’ye, iyi akşamlar. Sonunda yağmursuz çamursuz bir günde beraberiz. Sabah kalktığımda kara bulutları görünce korktum. Geldiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Biliyorum ki keyifler pek yerinde değil. Bütün o sıkıntıları bir kenara bırakmanızı istiyorum. Derdi kederi her şeyi geride bırakıyoruz bu 2 saat boyunca. Eve gidene kadar bana emanetsiniz. Birlikte bol bol şarkı söyleyeceğiz” dedi.

Müzikseverlere Albüm Sürprizi

Konserin ikinci bölümde ise smüzikseverleri bir sürpriz bekliyordu. Yalın, koltuğunun sırt kısmında kendi fotoğrafının sticker’ı olan 50 şanslı izleyiciye kendi imzalı albümünü hediye etti. Binlerce seyircinin aynı anda koltuklarının arkasını kontrol ettiği an ise görülmeye değerdi.

Konser boyunca “Olmasa da Olur”, “Zalim”, “Cumhuriyet”, “Tatlıyla Balla”, “Keyfi Yolunda”, “Küçücüğüm” gibi en sevilen şarkıları dahil 23 şarkı söyleyen Yalın, sevenlerinin alkış ve çığlıklarına kayıtsız kalmayarak “Sesinde Aşk Var” ve “Kasma” şarkılarıyla bis yaptı.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :