Hande Yener İlk Kez Kral POP TV'de!

Abone Ol :

Hande Yener İlk Kez Kral POP TV'de!

Hande Yener, kariyerinin 12. Stüdyo albümü olan 'Hepsi Hit Vol 1”i müzikseverlerle buluşturuyor.

 

Önümüzdeki hafta müzik marketlerde yerini alacak olan 'Hepsi Hit Vol-1" albümünün çıkış şarkısı olan 'Mor'un  klibi ilk kez ve sadece    Kral POP TV’de  yayınlandı.   

 

“Bunların 'Hepsi Hit”

 

06.06.2016 tarihinde Poll Production by Polat Yağcı etiketi ile yayınlanacak olan albüm 'Hepsi Hit' serisinin başlangıcı olma özelliğini taşıyor. 120 şarkı içinden özenle seçilerek oluşturulan 'Hepsi Hit" albümünün ikincisi de şimdiden hazır. 

 

Hande Yener’in “Hepsi Hit Vol 1” albümü, müzik sektörünün ‘Yıldızlar Karması’nın imzasını taşıyor. Daha önce, hiçbir albümde bir araya gelmeyen, sektörün önde gelen müzisyenleri  ‘Hepsi Hit’te buluştu. Pop müziğin son yıllarına damga vuran ve onlarca hite imza atan Mert Ekren, Altan Çetin, Ersay Üner, Murat Dalkılıç, Berksan, Gürsel Çelik ve Bora Uzer gibi birbirinden değerli isimler yılın albümünü müzikseverlere sunuyor.

 

Önümüzdeki hafta müzik marketlerde yerini alacak olan 'Hepsi Hit Vol-1" albümünün çıkış şarkısı olan 'Mor' 1 hafta öncesinden sevenleri ile buluşuyor. Sözü Hande Yener ve Mert Ekren'e, müziği ve aranjesi Mert Ekren'e ait olan 'Mor' daha piyasaya çıkmadan sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Herkesin merakla beklediği 'Mor', slogan sözleri ve ritmik yapısı ile yaza damga vurmaya hazırlanıyor.

 

Albümde 'Kavuşabilir Miyiz?' ve 'Vah Vah' şarkılarının söz, müzik ve düzenlemeleri de Mert Ekren'e ait olup; 'Deli Bile', 'Seviyorsun' ve 'Bilmiyor' şarkılarının söz ve müzikleri Altan Çetin imzası taşıyor. Pop müziğinin son yıllara damgasını vuran Ersay Üner ise albümde 'Emrine Amade' ve 'Bu Kafayla' şarkılarının sahibi olarak yer alıyor. Türk Pop Müziği'nin başarılı isimlerinden Murat Dalkılıç 'Görev' şarkısı ile albümün en iddialı parçalarından birine imzasını attı. Sözü Berksan, müziği Berksan ve Okay Temiz, aranjesi Çağın Kulaçoğlu'na ait olan 'Biri Kaybediyor' feat Çağın Kulaçoğlu ise albümün fark yaratan parçalarından biri.


Albümün mix'leri Tufan Taş, Özgür Yurtoğlu, Mesut Kahramanoğlu, Murat Yelken, Bora Uzer, Özer Yener ve Ümit Kuzer imzası taşırken; masteringlerin tamamı Çağlar Türkmen'e ait. 'Hepsi Hit' için imajını da yenileyen Hande Yener, albümdeki 'Mor' isimli şarkıdan esinlenerek saçlarını mora boyattı. Yener, albüm fotografları için de Hakan Akkaya imzalı kıyafetlerle Cem Talu'nun objektifine poz verdi. 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :