Gripin ve Gazapizm'den Düet Sürprizi!

Abone Ol :

Gripin ve Gazapizm'den Düet Sürprizi!

Gripin, "Nasılım Biliyor Musun?" albümündeki şarkılarını kliplendirmeye devam ederken sürpriz bir projeye imza attı. Yakın zaman içinde "Elini Korkak Alıştırma" adlı şarkılarını kliplendirecek olan grup, öncesinde sürpriz bir düet ile sevenlerinin karşısına çıkıyor.

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda vizyona giren,yönetmenliğini Umut Aral'ın yaptığı, başrollerinde Mert Yazıcıoğlu, Afra Saraçoğlu, Orkun ışıtmak, Bahar Şahin, Yiğit Kirazcı, Hakan Kurtaş, Doğaç Yıldız, Tolga Canbeyli, Bada Oh Deniz'in yer aldığı ve Kerem Bürsin' in de konuk oyuncu olarak katıldığı Türkiye ve dünyanın ilk e-spor sinema filmi olan "İyi Oyun" filminin müziğine Gazapizm ile düet yaptılar.

Sözleri Birol Namoğlu ve Gazapizm tarafından yazılan ''Alem-i Fani''nin müziği Birol Namoğlu'na, düzenlemesi ise gripin grubuna ait. Tüm dünyayı kasıp kavuran "League of Legends" oyununu beyazperdeye taşıyan ''İyi Oyun'' filminin Türkiye ve dünyada bir ilk olma özelliği taşıdığı için bu filmin bir parçası olmanın kendilerine ayrı bir heyecan yaşattığını söyleyen gripin grubu, klibin de çok sevileceğini söyledi. "Alem-i Fani" Gripin Yapım Etiketi ile "İyi Oyun" filminin vizyona tarihi olan 2 Kasım'da tüm dijital platformlarda yerini aldı…


 

Etiketler: 0

Abone Ol :