Gökhan Türkmen'den yeni albümü Sessiz eşliğinde akustik konser !

Abone Ol :

Gökhan Türkmen'den yeni albümü Sessiz eşliğinde  akustik konser !

Gökhan Türkmen, geçtiğimiz sezon Ses Tiyatrosu'nda düzenlediği akustik konserler serisine bir yenisini ekleyerek yeni sezondaki ilk akustik konserini Ses Tiyatrosu'nda gerçekleştirdi.

Biletleri çok önceden tükenen konserde yeni albümü '' Sessiz '' den şarkılar seslendiren ve albümünün ilk akustik konserini veren Gökhan Türkmen, eski şarkıları da dahil olmak üzere repertuvarı, sahne performansı ve sürprizleri ile müzikseverlere keyifli bir akşam yaşattı.

20.30'da başlayan konserinde aralıksız 2 saat sahnede kalan sanatçı, kendi yapım şirketi GTR Müzik'ten çıkan ve ilk projesi olan Kış Düşmeden'i yayınlayan Mert Carimi'i de güçlü sesi ile sahnesinde ağırladı ve dinleyicilerden büyük alkış aldı.

Binlerce kişi canlı yayın ile konseri izledi !

Salonun tamamını dolduran ve yaklaşık 550 kişiyi ağırlayan Ses Tiyatrosu'nda Açelya Topaloğlu, Güliz Ayla, Müjde Uzman, Meltem Yılmazkaya, Hamdi Kahraman, Güneş Arık, Yasemin Şefik gibi isimler konseri dinlemeye gelirken, binlerce kişi de aynı anda Fizy üzerinden canlı yayın ile konseri izleme imkanı buldu.

Doğa için el ele !  Bir fidan sizin adınıza büyüyor olacak !

Vay Halimize şarkısı ile küresel ısınmaya ve doğanın korunmasına dikkat çeken Gökhan Türkmen ; '' Doğanın korunması için elimizden geleni yapıyoruz ve gücümüz yettiği kadar yapmaya devam edeceğiz. Vay Halimize bu niyetle yapılan çok özel bir proje. Yeni albümümüz Sessiz'de bulunan İnsanız Ayıbı Yok şarkısı da bunun devamı gibi. Bu şarkının dijital gelirinin tamamı Ege Orman Vakfı'nda oluşturulan Melike Turgut Korusu'na gidiyor. Destek vermek isterseniz satın alacağınız her bir İnsanız Ayıbı Yok şarkısı ile bir fidan sizin adınıza orada büyüyor olacak. '' dedi.

'' Geleceğe Işık Tut ''

Gökhan Türkmen aynı zamanda gelenekselleştirmeyi planladığı ve geçtiğimiz yıl başladığı Geleceğe Işık Tut sosyal sorumluluk projesine de konserleri aracılığı ile destek vermeye devam etti.

Konseri izlemeye gelenlerden yanlarında kitap, oyuncak ve kırtasiye malzemeleri getirmelerini isteyen sanatçı, toplanan materyallerin ihtiyacı olan eğitim kurumlarına GTR Müzik aracılığı ile dağıtılmasını sağladı.

Her zaman kalbimizde yaşayacaksın !

Gökhan Türkmen : '' Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, her zaman kalbimizde yaşayacaksın.'' sözleri ile de 10 Kasım sebebiyle Atatürk'e duygularını da dile getirmeyi ihmal etmedi.

Gökhan Türkmen yoğun ilgi gören akustik konserlerinin bu sezon ikincisini, 7 Aralık akşamı yine Ses Tiyatrosu'nda verecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :