Gökhan Kırdar'ın Tedavi Eden Müzikleri; 'SkyGen'

Abone Ol :

Gökhan Kırdar'ın Tedavi Eden Müzikleri; 'SkyGen'

09 Temmuz gecesi, İstanbul'da Dolunay Gökhan Kırdar'ın tedavi eden müzikleri ile buluşuyor.

 “SkyGen”, Gökhan Kırdar’ın ‘OQ’ artist markasıyla, yayına sunmaya başladığı uluslararası bir müzikle tedavi  projesidir.

 

Müzikoloji üzerine yaptığı üniversite öğrenimi sırasında;  müziğin, binlerce yıl öncesinde kullanılan ‘şifa’ yönünü detaylı olarak incelemiş olan sanatçı, dünya tarihindeki tüm müzikle tedavi yöntem ve iyileştirme tekniklerini kendi yorumuyla düzenleyerek, SkyGen Müzikle Tedavi projesini hayata geçirdi.

SkyGen; göklerin, uzayın, evrenin, kısaca GELECEĞİN JENERASYONU kavramını ifade ediyor.
Yaşadığımız dünya değişiyor, zaman algısı değişiyor, boyutlar değişiyor…
Bir yandan ilerlerken diğer yandan unuttuğumuz, içimizde atıl olarak gizlediğimiz kadim bilgilerimiz geleceğin elektromanyetik soundlarıyla tekrar değer kazanıyor.
Gökhan Kırdar, SkyGen çalışmasındaki eserleri ile kültürümüzün binlerce yıl öncesine dayanan kadim bilgilerini elektronik müziğin frekans sesleriyle birleştirerek bugüne taşıyor ve müziğin titreşim gücünü kullanarak enerji bedenlerimizin ve fiziksel bedenlerimizin şifalanmasına yardımcı oluyor.
SkyGen etkinliği bir terapi niteliği taşımakta olup, tüm müzikler bedenlerimizdeki 7 ana enerji merkezlerini aktive edecek şekilde hazırlanmıştır.
Yaşadığımız her gün;  görsek de görmesek de, duysak da duymasak da, algılasak da algılamasak da çevremizde olup biten her şeyden etkileniyoruz. Her etki bizim enerji ve fiziksel bedenlerimizin akordunu bozuyor.
SkyGen ile bedenimizdeki enerji merkezleri, bize en iyi hizmet ettikleri titreşimlere uyumlanıyor. Ruhsal ve bedensel hastalıklarımız, korkularımız, kaygılarımız, endişelerimizden arınıyoruz.
Korkularından arınan insan arzularına kavuşur!!!

Etiketler: 0

Abone Ol :