"Gecce Mekan Ödülleri" Sahiplerini Buldu!

Abone Ol :

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda düzenlenen “Gecce Mekan Ödülleri 2018” unutulmaz bir gecede sahiplerini buldu. Bu unutulmaz geceyi bugün 3 Mart Cumartesi saat 19.30'da Kral Pop TV'den izleyebilirsiniz...

Hilton İstanbul Bomonti'de gerçekleştirilen Gecce Mekan Ödülleri 2018 töreninde, Gecce.com'un kurucusu ve sahibi Kenan Erçetingöz, eşi Gül Erçetingöz ile birlikte davetlileri özenle karşıladı. Bülent Ersoy, Burak ve Cansen Kut, Zerrin Özer, Sinan Akçıl, Orhan Gencebay, Sevim Emre, İvana Sert, Uğurkan Erez, Hamdi ve Selen Alkan, Ayşe Kucuroğlu, Seren Serengil, Yaşar İpek, Serdar ve Chloe Ortaç, Bengü, Süreyya Yalçın, Ozan Baran, Oktay Kaynarca, Lerzan Mutlu, Nazan Şoray, Seda Sayan, Yeşim Salkım, Mustafa ve Selin Ceceli, Elif ve Kerem Gönlüm, Işıl Reçber, Kaya ve İrem Demirer, Elif ve Okan Tapan, Süleyman Orakçıoğlu, Cenk Eren, Fatih ve Figen Kıral, Derin Sarıyer, Emine Ün, Yeliz Yeşilmen, Ayşe Tolga, Yasemin Taciroğlu, Pelin Kaya, Sedef Baran, Leyla Alaton, Emel Yıldırım gibi ünlü isimlerin aralarında bulunduğu, iş, sanat ve medya dünyasından birçok davetli katıldı. Bu seneki ödül töreninin sunuculuğunu ise Burcu Kıratlı ve Özge Ulusoy yaptı.

Zeynep Özyılmazel’in canlı performansıyla başlayan ‘Gecce Mekan Ödülleri 2018’, Amerikalı ünlü sanatçı Martha Wash’ın, Türkiye’nin dünya müzik piyasasındaki en önemli temsilcilerinden Serhat ile beraber performans sergilemesiyle devam etti.

“Je M’adore” şarkısıyla, Avrupa ve dünya dans listelerinde haftalarca bir numarada kalan Serhat’ın tüm dünyada 100 milyonu aşkın albüm satışı bulunuyor. Serhat, bir döneme damga vuran “Everybody Dance Now”, “Carry On” ve “Give It to You” gibi şarkılarıyla devleşen, Amerika’nın efsane ismi Martha Wash ile Gecce Mekan Ödülleri 2018’de unutulmaz bir müzik şöleni yaşattı.

Gecenin kapanışını ise, sesi imzası olan, setleriyle de dünya çapında büyük ilgi gören, Türkiye’nin önde gelen DJ’i DJ Funky ‘C’ yaptı. Ödün töreninde özel olarak kurulan DJ setinin başına geçen DJ Funky ‘C’ gece için hazırladığı ve çaldığı müziklerle, unutulmaz ve eğlence dolu anlar yaşattı.

Etiketler: 0

Abone Ol :