“FORD Unplugged Music Festival Alaçatı “ Kenan Doğulu ile Taçlanıyor!

Abone Ol :

“FORD Unplugged Music Festival Alaçatı “ Kenan Doğulu ile Taçlanıyor!

2017 Yazının en heyecan verici müzik ve yaşam deneyimi festivali olarak anılan ve konsepti ile Türkiye’de bir ilke imza atacak olan Ford Unplugged Music Festival Alaçatı ‘nın sanatçı listesi, yoğun basın mensubu katılımı ile gerçekleşen basın lansmanında açıklandı.

İkonik pop müzik sanatçısı Kenan Doğulu, efsanevi isim Nükhet Duru, yeteneği ile herkesi büyüleyen Jehan Barbur ve parlayan yıldızlar arasında gösterilen Silverliners; önceden duyurulan ilk gün headliner’ı
Göksel ve diğer yıldız isimler Mirkelam, Ceza, maNga, Mabel Matiz ve Suzan Kardeş beraberinde tam kadro olarak anons edildi.

Ford Unplugged Music Festival Alaçatı final line-up ‘ın anons edildiği lansman gecesi Zuhal Müzik’in eşsiz bir müzikal deneyim dünyası sunduğu Maslak adresinde gerçekleştirildi.

Lansman gecesinde festivalde sahne alacak isimlerin gerçekleştirdiği performanslarla, konuklara Alaçatı’da yaşanacak deneyimin tüyoları verildi.


Lansman gecesinin bir diğer ilgi çeken sürprizi ise; Festival’in isim sahibi olarak Ford’un açıklanması oldu.

Ford Unplugged Music Festival Alaçatı ile, Türkiye müzik endüstrisi adına ne denli kıymetli bir adımın atıldığının altının çizildiği lansmanda

Ferman Akgül;

“Uzun senelerden bu yana en büyük hayalim yeni yeteneklerin ve müziğin saflığının öne çıktığı bir festival yaratmaktı. Türkiye’nin en büyük pop, rock ve rap yıldızlarını, unutulmayacak bir atmosferde bir araya getirmeyi kurguladım. Açıkladığımız line-up ile Türkiye’de yeni bir müzik dönemi tarihi yazdığımızı düşünüyorum. Başta Ford olmak üzere; bu festivale ilk baştan beri inanan tüm partnerlerimize teşekkür ederim.


Ülkemizde son seneler; iptal olan konser ve festivallerden dolayı Türk müzisyenler ve fanları için zorlu zamanlardı; ancak şu an Ford ‘un ana desteği ile gerçekleştirdiğimiz bu festival sayesinde canlı müzik endüstrisine gelen bu taze kanın hepimiz için yeni umutlar yeşerttiğini görüyorum “ sözleriyle duygularını ifade etti.

Ford Unplugged Music Festival Alaçatı, Türkiye’de organize edilen ilk akustik müzik festivali olma özelliği taşıyor. Türkiye’nin en iyi pop, rock ve rap müzik sanatçıları, izleyici ile aynı sahnede buluşacakken festivalin bir diğer önemli özelliği ise; sokak müzisyenleri, yeni yetenekler ve Türkiye’nin en iyi DJ’lerinden oluşacak bir seçkiye de ev sahipliği yapıyor olması.

26 ve 27 Ağustos 2017’de Alaçatı Beach Resort’te gerçekleşecek Ford Unplugged Music Festival, Ferman Akgül’ün kurucusu olduğu 06 Records tarafından organize ediliyor.

Senede iki defa organize edilecek olan Ford Unplugged Music Festival; kış sezonunda İstanbul etabı ile izleyicilerle buluşacak.


Biletleri Mobilet.com üzerinde satışta olan Ford Unplugged Music Festival hakkında detaylı bilgi için:

www.unpluggedmusicfestival.com

PROGRAM

1. GÜN – 26 AĞUSTOS CUMARTESİ

14:00 Kapı açılış
14.00 Havuz partisi ve canlı müzik
17:00 Konser başlangıcı

GÖKSEL
NÜKHET DURU
MİRKELAM
maNga
SILVERLINERS

23:30 After Party


2. GÜN – 27 AĞUSTOS PAZAR

14:00 Kapı açılış
14.00 Havuz partisi ve canlı müzik
17:00 Konser başlangıcı

KENAN DOĞULU
CEZA
MABEL MATİZ
JEHAN BARBUR
SUZAN KARDEŞ

23:30 After Party

Etiketler: 0

Abone Ol :