Ferman Toprak'tan 'Saldır Moruk' !

Abone Ol :

Ferman Toprak'tan 'Saldır Moruk' !

Ferman Toprak "Saldır Moruk" isimli yeni albümünün lansman gecesinde, birbirinden değerli radyo programcıları ve magazin gazetecileri ile bir araya geldi.

Ferman Toprak gecenin startını duayen sanatçı Müslüm Gürses'in yıllar önce seslendirdiği albümün çıkış şarkısı olan  "Saldır Moruk" la verdi. Tanıtıma katılan davetlilerden büyük alkış alan  "Saldır Moruk"
Suat Aydoğan aranjesi ve Ferman Toprak yorumuyla konuklardan tam not aldı.

Lansmanda Ferman Toprak  Merve Özbey'le "Saldır Moruk"  dedi

Sanatçının yıllar önce vokalistliğini yapan Merve Özbey de söylediği arabesk şarkılarla tanıtım gecesine renk kattı. Genç popçu, Ferman Toprak'la çıkış şarkısı olan " Saldır Moruk "u  da sahnede beraber seslendirdi.Şarkıyı çok beğendiğini belirten Özbey, "Ağabeyim yine harika şarkılarla çok güzel bir albüm yapmış " diyerek hayırlı olsun dileğinde bulundu.

Serdar Ortaç'la düet "Seninki"

Albümde Ferman Toprak'ın, Serdar Ortaç'la seslendirdiği düet çalışma olan "Seninki" isimli şarkısına da  geceye katılan konuklar hep bir ağızdan eşlik etti.

Ferman söyledi ünlü radyocular halay çekti Tanıtım gecesinde ünlü radyo programcıları Hop dedik Ayhan,Cem Arslan ve Afrikalı Ali de sevilen şarkıcının söylediği şarkılara  halay çekerek karşılık verdi.

Ferman Toprak sloganımız "Saldır Moruk"
Toprak'ın hayli heyecanlı olduğu lansmanda duygularını sahneden dile getiren sevilen şarkıcı " Yeni albüm yeni şarkı yeni heyecan...Dostlarım çıkış şarkımız  "Saldır Moruk" ile ne yapacağız ne edeceğiz daha iyiye güzele ulaşmak için saldıracağız. Sloganımız "
Saldır Moruk" dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :