Ferman Toprak Omuzlarda!

Abone Ol :

Ferman Toprak Omuzlarda!

Engellilerin de spor yapabildiğini göstermek amacıyla; Cumhurbaşkanlığı himayesinde  gerçekleşen "Engelsiz futbol şöleni" etkinliğinde  engelli sporcular ünlü isimlerle bir gösteri maçı yaptı.

Ferman Toprak'ın da hazır bulunduğu maçta; ünlüler takımında  Beşiktaş'ın eski futbolcusu Ahmet Dursun ,Galatasaray'ın eski futbolcusu Evren Turhan, teknik direktör Güvenç Kurtar ve oyuncu Metin Yıldız da yer aldı.

Dostluk maçında Ferman Toprak defansta göz doldurdu

Engelli sporcularla Halkalı Atakent stadında oynanan maçta ünlüler takımı maç öncesinde objektiflere poz da verdi. Maç boyunca defanstaki başarılı oyunuyla dikkat çeken Ferman Toprak hocası Güvenç Kurtar'ın uyarılarını harfiyen yerine getirdi. Çekişmeli geçen maç engelli sporcuların galibiyetiyle sona erdi. Maç sonrasında sporcuların yoğun sevgi gösterisinde bulunduğu Ferman Toprak omuzlara da alındı.

Karşılaşma sonrası engelli sporcularla birlikte şevilen şarkılarını da söyleyen Toprak  böylesine anlamlı bir sosyal sorumluluk etkinliğinde bulunmaktan çok mutlu olduğunu belirterek "Uzun yıllar sonrasında nizami bir sahada engelli sporcu kardeşlerimle çekişmeli bir maç yaptık. Defansta elimden geleni yaptım ama kazanamadık. Yenilsek de sonunda dostluk kazandı. " dedi.

Etiketler: 0

Abone Ol :