Faruk Salman; "Çıkar Çıkmaz Evleneceğiz"

Abone Ol :

Faruk Salman;

Cengiz Semercioğlu'nun Faruk Salman Röportajından;

 Deniz içeride yalnız kalmasın diye ona bir muhabbet kuşu aldım. Deniz’e arkadaş olur diye düşündüm.“Faruk, yalnız kalmasın bir tane daha alır mısın” dedi.

 Bir tanesinin adını Alican diğerini de Melek koyduk. Çocuklarımız olursa koyacağımız isimlerdi bunlar...Alican ölmüş ve Deniz çok üzülmüş. Bana da söylemedi.

 Kapalı görüşte bir baktım camın arkasından ağlıyor. “Ne oldu” dedim. “Alican öldü” dedi. Biri öldü sandım. Sonra kuşun öldüğünü anladım.
Kıyamamış, onu dışarıya gömmem için buzdolabında saklamış. Bana şeffaf bir kutu içinde verdiler.
Aldım evimin bahçesine gömdüm, etrafına küçük çakıl taşları koyup mezar yaptım ona. Aradan 2-3 ay geçti. Bu sefer de Melek öldü.
İkisi de birbirini çok seviyordu ve Melek, Alican olmadan çok fazla yaşamadı.

 Melek’i bahçeye Alican’ın yanına gömdüm. Şimdi yan yana yatıyorlar, Deniz’in çıkmasını bekliyorlar.

HAPİSTEN ÇIKTIĞI GÜN NE YAPMAK İSTİYOR?

Ne zaman tahliye olacak?
- 5 Haziran’da. Üç açık görüş kaldı.

 Tahliye olmasına dört ay kalmışken heyecan arttı mı?
- Artmaz mı. Giderek artıyor. Özlem de artıyor. Onu koklamak, omzunda yatmak istiyorum. Deniz benim ruh ikizim. Birbirimizi tamamlıyoruz.

 Hapisten çıktığında ilk ne yapmak istiyor?
- Deniz’in yaşadıkları kolay değil. Allah kimseyi dört duvara mahkum etmesin. Çıkınca onun istediği yerde 15 gün tatil yapacağız.

 Düğün planı var mı?
- Çıkar çıkmaz evlenmeyi istiyorum... Merak etme düğün tarihini ilk sen öğreneceksin.

SEVGiLiLER GÜNÜ  BENiM iÇiN ZOR GEÇTi

 Geçtiğimiz salı Sevgililer Günü’ydü... Senin için ne ifade ediyor?
- Birlikte olmaya başladığımız zamandan bu yana üçüncü Sevgililer Günü’müz. Dördüncüsünde inşallah beraber olacağız. Beraberken bizim için her gün Sevgililer Günü’ydü. Bu sene benim için zor geçti. Evdeydim. Zaten Deniz yanımda olmayınca böyle bir günün anlamı da yok. Ama her zaman kalplerimiz bir.

 Hediye aldın mı?
- Hediyeyi söyleyemeyeyim bizde saklı kalsın. Geçen hafta verdim kendisine. Çok beğendi. Deniz özel günlere çok değer verir. O yüzden mutlaka hediye alırım. Geçen gün ziyarete gittiğimde üzerimde siyah takım elbise, beyaz gömlek ve siyah kravat vardı. “Hatırladın mı bunu” dedim. “İlk yemeğe çıktığımız günün kıyafeti” dedi. Hiçbir şeyi unutmuyor. “Sevgililer Günü’nde akşam kimseyle yemeğe gitme, gideceksen tek başına git” dedi.

 Deniz’e buradan bir Sevgililer Günü mesajın var mı?
- Denizimi çok seviyorum. Allah onu başımdan eksik etmesin. Bir ömür boyu aynı yastıkta beraber yaşlanalım. Allah önce benim canımı alsın. O kadar seviyorum ki o olmadan yapamam.

Alıntı: Hürriyet

Etiketler: 0

Abone Ol :