Babasının Reklam Filminde Rol Aldı

Abone Ol :

Babasının Reklam Filminde Rol Aldı

İrem Derici Pantolon Reklamında Oynadı


İrem Derici geçtiğimiz günlerde bir firmanın jean reklam filmi için kamera karşısına geçti. Babası Hulusi Derici’nin reklam kampayasını yürüttüğü firmanın reklam yüzü olan İrem Derici çekimlerde basın mensuplarının sorularını yanıtlarken samimi ve esprili açıklamalarda bulundu.


İlk reklam filminiz, neler hissediyorsunuz?


İlk reklam filmim. İlk ama son olmayacak. Buradan sözünü veriyorum. Babamla birlikte çalışıyorum bu reklam filminde. Babamla müzikte de birlikte çalışıyoruz. Çoğu şarkımı babam seçti. Muhtemelen utanıp “Baba yapamıyorum arkanı dön sen.” durumları olabilir. Baba önünde oyunculuk sergilemek zor olabilir.


Çekimlerin konusu nedir anlatabilir misiniz?


Odak noktamız Jean. Yürüyüşümle jean’i ortaya çıkarıyorum. Allah’tan kilo vermişim 34 beden olmuşum. Dantel klibini çekerken 62 kiloydum şimdi 55 kiloyum. Giydiğim yakışıyor.


Fahriye Evcen de bir Jean firmasının reklam filminde oynadı. Doğal bir rekabet söz konusu oldu böylece. Neler söylemek istersiniz bu konuda?


Fahriye’ye rakip değilim tabii ki… Dünya güzeli bir kadın Fahriye. Umarım ben de ekranda öyle durabilirim. Fizik olsun yüz olsun dünya güzeli.


Satışları kim daha çok arttıracak bu da önemli ama değil mi?


Gider ben satarım 3 tane 1 milyon. Pazarda standımı da açarım. Gel vatandaş gel diye bağırırım da. Satışlarda, fanlar önemliyse satışlarda ben daha çok satış yaptırırım.


Müzikal çalışmalarınız ne durumda? Neler olacak önümüzdeki dönemde?


Yeni albümden kliplere devam edilecek. “Gizli Sevdam” veya Ölürüm O Bakışlara” olabilir daha kesin karar vermedim. Ama bu iki şarkıdan biri olabilir. Hit şarkılar biriktiriyorum yeni çalışmalarım için.

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :