EskiFest Kapanışı Yaptı!

Abone Ol :

EskiFest Kapanışı Yaptı!

Umut Kuzey önderliğinde ilki gerçekleşen Eskişehir'in en yeni festivali ESKİFEST, unutulmaz festivaller arasına girerek tamamlandı.

Festivalin son 2 günü boyunca yağan yağmur ve fırtınaya rağmen alanı terketmeyen, festival alanında renkli görüntülere imza atan yaklaşık 25.000 izleyici, son gün de birbirinden iyi performanslar izledi.

Eskişehir'li grup Piiz ile başlayan canlı müzik şöleninde sırayla Pera, sonrasında festivalin ev sahibi Umut Kuzey sahne aldı. Umut Kuzey; yağışa rağmen alanda eğlenen müziksever gençlere unutulmaz bir festival deneyimi yaşattıkları için teşekkür etti. Festivalin gelenekselleşeceği müjdesini de verdi. Son günlerin en popüler rap sanatçısı Ezhel ile iyice coşmaya başlayan festivalciler, Büyük Ev Ablukada, Selda Bağcan & Boom Pam sonrasında rock müziğin en iyi erkek yorumcularından Teoman ile festivali tamamladı.

Her yıl yüzbinlerce müzikseveri Türk rock müziğinin yıldızları ile buluşturan Milyon Yapım; yüzdeyüz müzik ve eğlence ile  Eskişehirlileri coşturmaya gelecek sene de devam edecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :