En Sevilen Yerli Dizi ve Filmler puhutv’de!

Abone Ol :

En Sevilen Yerli Dizi ve Filmler puhutv’de!

www.puhutv.com web sayfasında tüm dizi ve filmleri izleyebilirsiniz.

“En sevilen yerli dizi ve filmlerin online adresi olmak” vizyonuyla yayın hayatına başlayan; internetin hızlanması ve akıllı cihazların yaygınlaşmasıyla değişen televizyon izleme deneyimini Türkiye’ye getiren puhutv’nin reklam kampanyası, televizyonun yanı sıra, dijital mecralarda da aynı anda yayına girdi.

Doğuş Grubu tarafından hayata geçirilen puhutv’nin reklam filmlerinde, ev halkının aynı saatlerde yayınlanan dizileri takip edebilmek için harcadığı çabalar ve insanların, günlük hayatın akışında sevdikleri dizileri kaçırmalarına yol açan durumlar, eğlenceli ve zaman zaman absürd bir kurgu içerisinde anlatılıyor. Bu doğrultuda filmler puhutv’nin izleyicilerine sunduğu faydaları öne çıkarıyor.

“Aile” 42 sn.
Serinin bilgilendirme amaçlı filminde dört kişilik bir aileyi masada hararetli bir şekilde dizi izleme programı yaparken görüyoruz. Ailenin her bireyinin, kendi dizisini izleyecek zaman bulmaya çalışırken yaşadığı komik diyaloglar arasında ailenin küçük oğlu çözüm olarak puhutv’yi öneriyor.

Reklam filmi, kaçırılan dizilerin puhutv’den izlenebileceğini ve puhutv’de her yaştan izleyiciye uygun içerik olduğunun da altını çiziyor.

“Doktor” 34 sn. 


Bir ameliyathanede geçen film, heyecanla ameliyat olmayı bekleyen hastanın, saati öğrendikten sonra dizisini izlemek için izin istemesiyle başlıyor. Hekimimizin bu talebi gayet doğal bir olaymış gibi karşılamasıyla kalkıp dizisini izlemeye giden hastanın ardından tüm ekip, sakince hastanın geri dönmesini bekliyor.

Böyle bir hekimin asla olmayacağı ve bu durumun asla yaşanmayacağı üzerine kurulu film “Böyle bir doktorunuz yoksa puhutv var” dış sesi ve puhutv’nin sloganı olan “Sen nasıl izlersen” packshot’uyla sona eriyor.

“Patron” 36 sn.


Bir toplantı odasında yurtdışından gelen konuklarla yapılan bir anlaşma sırasında geçen filmde çevirmenimizi ve patronunu izliyoruz. Diyalog esnasında çevirmenimiz dizisini izlemek için izin istiyor ve patronu da bu talebi gayet olumlu şekilde yanıtlayıp kendisini gönderiyor. Film, patronun yabancı konuklarla bilindik el işaretleriyle anlaşmaya çalışmasıyla sona eriyor.

Böyle bir patronun asla olmayacağı ve bu durumun asla yaşanmayacağı üzerine kurulu film “Böyle bir patronununuz yoksa puhutv var” dış sesi ve puhutv’nin sloganı olan “Sen nasıl izlersen” packshot’uyla sona eriyor. www.puhutv.com

En çok izlenen muhteşem diziler ve daha fazlası için

www.puhutv.com

Etiketler: 0

Abone Ol :