Dünyaca Ünlü Tango Festivalinin ilk Gösterisi TİM Show Center’da!

Abone Ol :

Dünyaca Ünlü Tango Festivalinin ilk Gösterisi TİM Show Center’da!

Buenos Aires’in en iyi tango orkestraları arasında yer alan ve  2017 Arjantin Tangosu En İyi Orkestra Oskarı” ödülünün sahibi "La Juan D'Arienzo Tango Orkestrası” 3 Ekim 2018’de, Arjantin’in Dünya Şampiyonu Maestroları ve Türkiye Şampiyonu dansçılar eşliğinde
TİM Show Center'da.

Dünyaca ünlü tango festivalinin ilk gösterisi TİM Show Center’da izleyicisiyle buluşuyor.

“La Juan D´Arienzo Tango Orkestrası” adını "El Rey del Compás" (Ritmin Kralı) olarak bilinen Arjantinli büyük tango müzisyeni Juan D´Arienzo’dan almaktadır. 2012 yılında kurulan ve Arjantin milongalarında çalınan yüzlerce eserin bestecisi ve aranjörü olan Juan d’Arienzo’nun tüm eserlerini yeniden yorumlayan orkestra dört bandoneon, dört keman, bir piyano ve bir kontrbastan oluşmaktadır. Bu genç grup, yakaladıkları ritim ve seyirciye yansıttıkları muhteşem enerjiyle çok kısa bir süre içinde yalnızca Buenos Aires’te değil tüm dünyada adını duyurmuş ve büyük milongalarda kendine yer edinmiştir.
Müzikal bir şölen yaşatacak La Juan D’Arienzo Orkestrası’nın yanı sıra birbirinden etkileyici dans performansları ile sahne alıp bu şöleni taçlandıracak ülkemizin uluslararası üne sahip çiftlerini sunmaktan gurur duyuyoruz.

Gösteri Günü ve Saati
03 Ekim 2018
Saat : 20.30

Etiketler: 0

Abone Ol :