Dostları Yalnız Bırakmadı!

Abone Ol :

Dostları Yalnız Bırakmadı!

Ahmet Selçuk İlkan, sanat hayatının 40. yılını dev bir organizasyonla kutladı. Poll Production etiketi ile piyasaya çıkan 'Ahmet Selçuk Unutulmayan Şarkılar' albümüne yorumları ile renk katan müziğin dev isimleri, İlkan'ı bu özel gecede yalnız bırakmadı.

Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen, Selami Şahin, Coşkun Sabah, Muazzez Ersoy, Yıldız Tilbe, Hakan Altun, Zara, Serkan Kaya, Linet, Kıraç, Kutsi, İntizar, Tan Taşçı, Seksendört, Halil Sezai, Koray Avcı ve Yeşim Salkım klasikleşmiş Ahmet Selçuk İlkan eserlerini bu özel konserde yorumladılar.

'Sanat hayatımı anlamlandıran gece oldu!'

Konser öncesi basının sorularını yanıtlayan Ahmet Selçuk İlkan, 'Bu kadar değerli isimlerin bu gecede benim için bir araya gelmesi beni çok onure etti. Şuan bir yanımda şiirimi ilk besteleyen adam Selami Şahin, diğer yanımda şiir okumak için beni ilk sahneye çıkaran isim Halit Kıvanç var. Bu gece 40 yılı aşkın sanat hayatımı anlamlandıran bir gece oldu adeta.’dedi.

Kıraç ise 'Günümüz şarkılarında sözler çok anlamsızlaştı. Oysa Ahmet Selçuk İlkan şiirlerinde mana vardır. Günümüz söz yazarlarının da Ahmet ağabeye danışıp şarkılarını bu şekilde yazmaları gerektiği kanaatindeyim. Zira Ahmet Selçuk İlkan çok büyük şairdir' dedi.

Saba Tümer, Vatan Şaşmaz, Ayşe Egesoy ve Halit Kıvanç'ın sunumunu yaptığı  gecede geçmişten bugüne en güzel Ahmet Selçuk İlkan şarkıları hep bir ağızdan söylendi.

Geceye katılan Kral Grubu genel yayın koordinatörü Mehmet Akbay sahneye çıkarak yakın dostu Ahmet Selçuk İlkan ile duygularını konuklarla paylaştı.

Sanatla geçen 40 yılın taçlandığı özel gecede, sanatseverler İlkan'ı ve şarkılarını uzun süre ayakta alkışladı.

Etiketler: 0

Abone Ol :