Didem Balçın Pop Kulis'e Konuk Oldu!

Abone Ol :

Didem Balçın Pop Kulis'e Konuk Oldu!

Öykü Özdoğan’ın sunumuyla her Cumartesi 10.50’de, tekrarı ise Pazar 13.50’de Kral Pop Radyo’da yayınlanan "Pop Kulis" programı oyuncu Didem Balçın’ı ağırladı.

“DasDas; müziği, tiyatroyu ve mutfağı aynı noktada buluşturan bir mekan!”

Didem Balçın; Mert Fırat, Harun Tekin, Koray Candemir ve Muzaffer Yıldırım’la birlikte Ataşehir’de yeni açtıkları “DasDas” isimli yeni sanat mekanıyla ilgili, “DasDas; müziği, tiyatroyu ve mutfağı aynı noktada buluşturan bir mekan aslında. Bu mekanın içinde; tiyatro salonu, atölye, müzik kulübü ve restoran var. Sabah kahvaltıyla başlayıp öğlen yemek yediğin, akşam oyununu seyrettiğin, gece müziğini dinlediğin bir yer” dedi.

“Joseph K’ aslında bir sistem eleştirisi!”

Ünlü oyuncu, Franz Kafka’nın “Dava” isimli kitabından uyarlanan “Joseph K.”nın DasDas’da sahneye konan ilk tiyatro oyunu olduğunu anlatarak dinleyicilerle heyecanını paylaştı. Joseph K. isimli karakterin evine sipariş ettiği yemeği beklerken hiç tanımadığı iki adam tarafından sebepsizce tutuklanmasını konu alan oyun için Balçın, “Oyun bir sistem eleştirisi olarak da gözükebilir” dedi.

“Haftanın yedi günü müzik, oyun ve söyleşilerin olduğu bir alışkanlık yaratacağız”

Türkçe müziği severek dinlediğini söyleyen Didem Balçın, çok iyi bir kulağı olduğu ve tüm şarkıları ezberlediğini de belirtti. DasDas’da haftanın yedi günü müzik, oyun ve söyleşilerin olduğu bir alışkanlık yaratmayı hedeflediklerini anlatan ünlü oyuncu, DasDas Sahne’de “Joseph K”yla birlikte Kayıp El, Alacakaranlık, Bi Parça Plastik isimli oyunların da sahneleneceğini söyledi. Ayrıca, haftanın yedi günü rock, jazz ve bağımsız müziğin önde gelen isimlerinin performans sahnesinde olacağını belirten Balçın, Harun Tekin ve Koray Candemir’in de peformans sergileyeceğinin müjdesini verdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :