Deniz Seki Yeni Albümü için Kesenin Ağzını Açtı!

Abone Ol :

Deniz Seki Yeni Albümü için Kesenin Ağzını Açtı!

Dört buçuk yıl aradan sonra yeni şarkıları ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanan Deniz Seki albümü için kesenin ağzını açtı...

12 şarkının yer alacağı albümü için müzik direktörü ve aranjör olarak İskender Paydaş ile çalışan Deniz Seki hazırlıklarını hızlandırdı. Bir yandan her hafta Bodrum ve Çeşme’deki konserlerine giden Deniz Seki, bu süreçte albüm çalışmaları için de İskender Paydaş’ın Bodrum’da yeni açtığı stüdyosunu iki aylığına sadece kendisi için kiraladı.

Deniz Seki, şarkılarının son okumalarını bu stüdyoda kaydediyor. Deniz Seki’nin “hayatımın şarkısı” dediği Sezen Aksu imzalı ‘Gidemem’ şarkısının okumaları ise İstanbul’da Sezen Aksu’nun stüdyosunda gerçekleşecek.

Bugüne kadar 8 albüm , bir single yapan Deniz Seki yeni albümünün tüm detayları ile tek tek ilgileniyor. Geçtiğimiz hafta albümün canlı enstrüman kayıtları için birbirinden ünlü 10 müzisyeni Bodrum’a davet eden ve şarkıların kayıt çalışmalarını sürdüren Deniz Seki, müzisyen arkadaşları için Bodrum’un en gözde tatil beldesi Türbükü’nde butik bir otel kapattı.

Yorumuyla olduğu kadar söz yazarı ve besteci kimliğiyle de tüm albümlerinde imzası bulunan Deniz Seki,  “20 yıllık müzik kariyerimin en özel albümünü ve şarkıları için stüdyodayız. Çok heyecanlıyım” diyerek duygularını ifade ediyor.


Deniz Seki yeni fotoğraflarını aşağıdaki linki copy paste yaparak chrome, explorer, safari gibi tarayıcılara yapıştırarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz…

Etiketler: 0

Abone Ol :