Demet Akalın Müjdeyi Verdi!

Abone Ol :

Demet Akalın Müjdeyi Verdi!

Demet Akalın 2018'i Wyndham Grand Istanbul Kalamış Marina Hotel'de karşıladı...

Akalın'dan önce sahneye eşi Okan Kurt çıktı. Yaklaşık bir saat DJ performansı sergileyen Kurt'tan sonra eşi Demet Akalın sahneye çıktı. Eşi Okan Kurt ve kızı Hira'yla sahnede 2018'e 'Merhaba' diyen Akalın, Gülşah Saraçoğlu imzalı elbisesiyle göz doldurdu.

AKALIN'DAN YENİ ALBÜM MÜJDESİ

Konseri öncesi muhabirlerin karşısına çıkan Demet Akalın, "Vallahi benim kulağım ağrımaya başladı. Kortizon iğneleri yedim. Fil gibiyim. Yoksa çok zayıfımdır" diyerek röportaja esprili şekilde başladı. Akalın, "Acısıyla tatlısıyla muhteşem bir yıl geçirdik. Daha da kenetlendik aile olarak. Geçtiğimiz sene yaptığımız bütün işler ses getirdi. Yeni albüm hazırlığım başladı" dedi.

İKİNCİ ÇOCUĞU İSTEMİYORLAR

Eşi Demet Akalın önceki DJ'lik yapan Okan Kurt, "Hobi olarak DJ'lik yapmak çok hoşuma gidiyor. İnşallah sağlıklı, bol bereketli, ailemle birlikte güzeller yıllar geçiririz" dedi. Muhabirlerin "2018'de tekrar baba olmak istiyor musunuz?" sorusuna Kurt, "Yok istemiyorum. Son kararım. Kızım Hira'da, Demet'te istemiyor. Bende artık istemiyorum. Ama tabii hayırlısı diyelim yinede. Her şey Allah'ın takdiri" yanıtını verdi.

HAYATIMI YAZMAYI REDDETTİM

Kendisine üç tane yayın evinden kitap yazması için teklif geldiğini söyleyen Akalın, "Yayın evleri bana hayatımı kitap yazmam için ciddi tekliflerde bulundu. Ancak önümüzdeki yaz günlerimi bile konserle doldurdum. Allah'ıma şükür çok çalışıyorum ve vaktim yok" yanıtını verdi. "Şimdi olmazsa ileride yazmayı düşünür müsünüz?" şeklindeki soruyaysa Akalın, "Ben Okan'dan öncesini çok hatırlamak istemediğim için kitap yazmak istemiyorum" yanıtını verdi.

Etiketler: 0

Abone Ol :