Dany Brillant ile Sahnede Dans!

Abone Ol :

Dany Brillant ile Sahnede Dans!

Fransız şarkıcı Dany Brillant Atlantis Yapım organizasyonuyla “ZUBİZU Harbiye Açıkhava Konserleri” kapsamında, geçtiğimiz gece sevenleriyle buluştu.

Brillant’ı izlemeye gelen misafirlerinin sanatçıya ilgisi büyüktü!

Ilık bir sonbahar akşamında “I’v Got Your Under” şarkısıyla  başlayan konser, “Besame Mucho”, “C’est Toi”, Une Fille Comme Ça” gibi sevilen parçalarla devam etti. Harbiye’yi dolduran coşkulu kalabalık gecenin başından sonuna kadar alkışlar ile sempatik sanatçıya eşlik etti. Danny Brillant’ın sevenlerine olan ilgisi ve yakınlığı dikkat çekti.

Bir ara sahneden inen Danny Brillant, seyircilerden birini dansa kaldırdı, daha sonra hareketli şarkılarda seyirciler arasından bir grubu sahneye davet eden Dany  Brillant, Harbiye’nin muhteşem atmosferinde romantik şarkılarıyla izleyicilerini hem hüzünlendirdi, hem de  Caz, Salsa ve Swing fırtınasıyla hareketli dakikalar yaşattı. Dany Brillant duygularını “Türkiye’yi çok seviyorum. Burada olmaktan çok mutluyum.” sözleriyle ifade etti.

Hareketli repertuvarı ve sahne showlarıyla sevenlerine coşkulu bir gece yaşatan Danny Brillant, konser bitiminde ısrarlı alkışlar ardından sahneye gelerek “Quand Je Vois Tes” Şarkılarıyla bis yaptı. Brillant’ı izlemeye gelenler arasında Ömür Gedik de vardı.

Harbiye Açıkhava Konserleri” Etkinlik Takvimi:

11 Ekim Çarşamba                  Bülent Ortaçgil & Birsen Tezer
12 Ekim Perşembe                   Haluk Levent
13 Ekim Cuma                        Kenan Doğulu
14 Ekim Cumartesi                  Athena

Etiketler: 0

Abone Ol :