Çiçero Filmine Davetiye Kazanmak için Kulağın Kral FM’de Olsun!

Abone Ol :

Çiçero Filmine Davetiye Kazanmak için Kulağın Kral FM’de Olsun!

2. Dünya Savaşı’nın Kaderini Değiştiren Yüzyılın Casususluk filmi  “ÇİÇERO” ya bilet kazanmak istiyorsan kulağın Kral FM’de olsun…

Serdar Akar’ın yönettiği ve Erdal Beşikçioğlu, Burcu Biricik, Ertan Saban ile Tamer Levent’in oynadığı Çiçero, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda 18 Ocak′ta CGV Mars Dağıtım dağıtımıyla Dijital Sanatlar Yapımevi tarafından vizyona girdi.
İkinci Dünya Savaşı sırasında İngiltere’nin gizli belge ve bilgilerini Almanya’ya sızdıran İlyas Bazna’nın hayatını anlatan filmin en büyük özelliği hakkında yüzlerce film ve belgesel çekilen bu dönemin gizli kalmış, şimdiye kadar nerdeyse hiç anlatılmamış yüzünü gözler önüne sermesi.

2. Dünya Savaşı sırasında Ankara’daki İngiliz Büyükelçiliği’nde uşak olarak görevli İlyas Bazna, Almanya için casusluk faaliyetlerine başlar. Almanlar, kendilerine altın değerinde bilgiler satan bu casusa ÇİÇERO kod adını verir. Bazna, savaşın kaderini değiştirir fakat T4 adı verilen uygulamayla Alman vatandaşı engelli çocuklar dahil her yaştan engellilerin gaz odalarına gitmelerine, iğneyle uyutulmalarına mani olamaz.

Çiçero filmine bilet kazanman için yapman gereken çok basit… Kral FM’i gün boyu dinle ve hediye biletini kazan …

Etiketler: 0

Abone Ol :