"Tanrım" Şarkısı Sosyal Medyada Çok Sevildi!

Abone Ol :

Günümüz dijital starlarının aksine, Ersan Er, çok kısa bir süre önce çıkardığı 'Ceylan Gözlüm' isimli albümde yer alan 'Tanrım' şarkısının Selim Çaldıran tarafından yapılan remixle  büyük beğeni topladı.

Radyolara dağıtımı yeni yapılan şarkı, dinleyenler tarafından keşfedildikten sonra, sosyal medyada dinleyenlerin yaptıkları videolarla yayıldı. Türkiye'nin her yerinde sahne sanatçılarının hemen repertuarına aldıkları şarkı, internet fenomenleri tarafından da paylaşılmaya başlandı.
Şu anda şarkının YouTube dinlenmesi, video klibi olmadığı halde 4 milyona doğru ilerliyor. Paris Hilton,İbrahim Tatlıses, Kırac,Kutsi gibi bir çok sanatçının korumalığını yapan Ersan Er , dinleyicilerden gelen tepkiler karşısında şaşkınlığını gizleyemezken,  sosyal medyada yapılan yorumlar içinde belki de olayı en kısa yoldan özetleyeni şu: 'Fikirtepe ile Bağdat Caddesi'ni buluşturan Şarkı'

Ersan Er, diğer yandan  albümünde çalıştığı isimler ile dikkatleri üzerine çekiyor. İki yeni, üç cover şarkının bulunduğu albümün içinde bulunan Tanrım, Ceylan Gözlüm Ummadığım Anda, Kurtuldum, Tanrım Remix şarkılarının aranjesini başarılı aranjör Selim Çaldıran yaptı.
Albüme adını veren “Ceylan Gözlüm” şarkısının söz ve müziği Murat Başaran’a ait.Şarkıda ayrıca Ersan Er ile Murat Başaran düet yaptı.
Sözleri Ahmet Selçuk İlkan’a, müziği Ferdi Tayfur’a ait olan “Kurtuldum” isimli şarkı da büyük ilgi görüyor. Yıldız Tilbe’nin “Ummadığım Anda” isimli şarkısını da coverlayan Ersan Er'in , albümün  klibini “Ceylan Gözlüm” şarkısına Mehmet Urba çekti.

Etiketler: 0

Abone Ol :