Cengiz Semercioğlu " Kral Türkiye Müzik Ödülleri"ni Yazdı!

Abone Ol :

Cengiz Semercioğlu

Geleneksel hale gelen, Türkiye’nin müzik alanında en iyilerinin seçildiği "Kral Türkiye Müzik Ödülleri” ile ilgili olarak Hürriyet Gazetesi yazarı Cengiz Semercioğlu, Hürriyet Gazetesi'nin "Kelebek" ekindeki köşesinde bir yazı yayınladı.

Kral Grubu Genel Yayın Koordinatörü Mehmet Akbay’dan cevaplar da alan Cengiz Semercioğlu, makalesinde Türkiye’nin Grammy’si sayılan “Kral Türkiye Müzik Ödülleri'nin” neden yapılmadığını şu satırlarla anlattı.

“Türkiye’nin Grammy’siydi... Her işiyle kendi ayağına kurşun sıkan müzik sektörü, sonunda 21 yıllık müzik ödüllerini de tarihe gömmeyi başardı.”

Cengiz Semercioğlu, yazısını şu satırlarla bitirdi.

“21 yıldır dağıtılan Kral Türkiye Müzik Ödülleri, sadece müzik sektörünün değil Türkiye’nin en önemli ödül törenlerindendi. Bitmesinin tek sorumlusu kaprisli şarkıcılardır. Kıskançlık, çekememezlik, rakibi alkışlama kültürü olmaması, bir geleneğin sonunu getirdi. Bu aynı zamanda müzik sektörünün de bittiğinin resmidir. Uzun süredir can çekişen müzik sektörü, en önemli ödül töreninini de kaybetti. Tabuta son çivi de çakıldı.”

Etiketler: 0

Abone Ol :