Buray Kral POP TV Top 20 Listesi'nde 1 Numara!

Abone Ol :

Buray  Kral POP TV Top 20 Listesi'nde 1 Numara!

Geçtiğimiz hafta Kral POP TV top 20 listesinde ‘’Evlenmene Bak" isimli şarkısıyla bir numarada İrem Derici , zirvedekiler listesine yükselirken; top 20 listesinde bu hafta bir numaranın sahibi ise Buray oldu. Buray,  Kimsenin Suçu Yok’’ isimli şarkısıyla listemizde 1 basamak yükseldi ve 1 numarada yer aldı.

Hande Yener ‘‘Mor" isimli şarkısıyla Kral POP  TV top 20 listesinde 2 basamak yükseldi ve zirvenin ortağı oldu. Sertab Erener ‘’Kime Diyorum" isimli şarkılarıyla listemizde bu hafta 2 basamak yükseldi ve 3 numarada yer aldı.
Derya Uluğ ‘‘Okyanus" isimli şarkısıyla listemizde 4 numarada yer alırken; ‘’Isırgan" isimli şarkısıyla Göksel Kral POP TV top 20 listesinde 3 basamak yükselerek 5 numarada yer aldı.

Kral POP  TV top 20 listesi bu hafta bir hayli hareketli

Gökhan Türkmen ft Gt Band ‘’Vay Halimize’’ isimli şarkılarıyla listemize 19 numarada giriş yaptı. listemize yeni giriş yapan bir diğer isimler ise Ozan Doğulu ft Ziynet Sali oldu. Ozan Doğulu ft Ziynet Sali ‘’Yağmur’’ isimli şarkılarıyla Kral POP  TV top 20 listesine 20 numaradan giriş yaptılar.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :