'Biz Size Döneriz' Oyuncuları Basının Karşısına Çıktı!

Abone Ol :

'Biz Size Döneriz' Oyuncuları Basının Karşısına Çıktı!

Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda 3 Martta gösterime girecek olan 'Biz Size Döneriz' oyuncuları ve yönetmen Doğa Can Anafarta basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yönetmen Doğa Can Anafarta duygularını ‘Bu insanlarla çalıştığım için çok mutluyum. İnanılmaz enerjisi yüksek ve muhteşem oyuncular. Filme de geçtiğini düşünüyorum.  İnşallah seyirci de takdir eder beğenir’ sözleriyle dile getirirken ‘Bir sahnede dublörlük yaptım, arabanın  önüne atlayan bir genç var, işte o benim. Dublörlük gerektiği zaman da işin içine giriyorum’ filmde aynı zamanda oyunculuk da yaptığını açıkladı.

DUYGUSAL VE GERÇEK BİR FİLM!

Anafarta, ‘Biz Size Döneriz’in konusunu ise ‘6 tane arkadaşın Eskişehir’e tanışıp İstanbul’a taşınmalarıyla başlıyor hikayemiz. Bu arkadaşlar iş bulma peşindeler. Film aslında bir iş  bulma değil, kendilerinin hayatta yerlerini bulma hikayesi. Bunu komedi ve eğlence öğelerini katarak gösteriyoruz. Sonunda seyircinin kendisini göreceği duygusal ve gerçek bir film’ cümleleriyle anlattı.

EN MUTLU OLDUĞUM SET ‘BİZ SİZE DÖNERİZ’ OLDU.

Oyunculardan Hande Soral ‘Gururla söylüyorum, benim en güzel setimdi şu ana kadar. Doğa Can’ın çok büyük emeği olduğuna inanıyorum. Hem insanlığı, hem enerjisi, hem işe çok hakim oluşu ve çok iyi arkadaş olduğumuz için belki de. Sadece Doğa Can değil, teknik ekip ve oyuncu arkadaşlarımız da dahil olmak üzere benim en mutlu olduğum setimdi. Ömrümün sonuna kadar Doğa Can Anafarta ile çalışmak istiyorum. Çok güzel bir set geçirdik, umarım seyirci bunu hissedecek’ dedi.

Soral, şimdiye kadar hiç ‘Biz Size Döneriz’ cevabını almadığın söyleyerek ‘Çok güzel bir ismi var filmin, gençlikten çıkıyoruz belki ama yine gençlik filmlerinde oynuyoruz, çekerken çok eğlendik. Masa başı iş başvurum hiç olmadı bu cevabı da almadım ama arkadaşlarım arasında çok var’ diye konuştu.

‘KENDİ OYNADIĞIM KARAKTERE OTURUP AĞLADIM’

Canlandırdığı Lale karakterini anlatan Soral ‘Babasının parasını reddederek kendi ayaklarım üzerinde duracağım diyen idealist bir kız, babası ‘Oyuncudan yönetmenden koca olmaz’ diyor, öyle bir hikayenin içinde buluyor kendini.
Tür olarak Türkiye'de ilk ve gençlere çok hitap ettiğini düşünüyorum. İsmi bile yeterince merak uyandıran bir yapım. Çok eğlenceli ama duygusal sahneler de var, hatta kendi oynadığım karaktere oturup ağladım’ açıklamasını yaptı.

‘KOMEDİYE DAHA YATKINIM’
Dağ 2 filminin yıldızlarından Çağlar Ertuğrul da iddialı konuşarak ‘Filmde Akın’ı canlandırıyorum. Akın aslında yönetmenimizin alt benliği gibi. Ben arkadaşlarım gibi inşallah ya da umarım demeyeceğim, biraz iddialı konuşuyorum. Kesinlikle 2017’nin en eğlenceli filmi olduğuna inanıyorum. Proje aşamasındayken de öyleydi , son halini gördüğümüzde de netleşti’ dedi.

Ertuğrul ayrıca ‘Akın'ı ilk okuduğumda oynamak istediğimi söyledim. Oyuncu olarak farklı rollerde bulunmak isterim, çok keyif verici. 4 ay Los Angeles'ta eğitim aldım. Komediye daha yatkın hissediyorum’ şeklinde konuştu.

SETE EVLİLİK ARASI VERDİK!

‘Biz Size Döneriz’ filminde birlikte oynadığı Ceyda Kasabalı ile çekimler sırasında evlendiğini belirten  Fırat Albayram ise ‘Filmin onuncu gününde evlendim, bir gün ara verdik, evlendim yeniden başladık. Ceyda’yla gittik evlendik sonra beraber gelip sahne çektik’ itirafında bulundu. Oyuncu canlandırdığı karakteri ve heyecanını ise ‘Ben Cahit diye lanet, pislik ve kumarbaz bir adamı canlandırıyorum. Bence filmdeki içi kötü tek adam. Benim için bu set bayağı ilklerin seti oldu. Bittiğinde üzüldüm. Onun dışında ailelerimiz oynadı. Büyük oyuncu Abdullah Albayram. Çok güzel bir anı oldu. Bizim yaşlı hallerimizi canlandırdılar. Görünce demeyin ‘Bunun yaşlılığı bu nasıl olur?’ diye... Harbiden babam o benim’ sözleriyle aktardı.

Merhum oyuncu Gazanfer Özcan’ın torunu oyuncu Tarık Ündüz ise ‘Kendimi bu projede yer aldığım için çok şanslı addediyorum. İyi insanlarla çalışma fırsatı yakaladık. Bu her zaman nasip olmuyor, tabii yönetmenimizin de büyük etkisi var. O pozitif enerjiyi hepimize yaydı’ dedi.

Tuğçe Kurşunoğlu, ‘Biz Size Döneriz’de kendinden kesitler bulduğunu vurgulayarak ‘Filmde Nur karakterini canlandırıyorum. Arkadaşlarının aksine mezun olamamış ve kendini bulamamış bir karakter. Ne yapacağı konusunda çok kararsız. Kendimden kesitler bulduğum bir karakter oldu. Sonunda mutlu oluyor. Setteyken çok eğlendim, bir ayım çok keyifli geçti’ açıklamasında bulundu.

Bestemsu Özdemir de ‘Defne moda tasarımı mezunu ve işsiz bir kızımız. Ben hem oyuncu kadroya, yönetmenimize ve yapımcı Kanat Doğramacı’ya çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra hep çalışmak isteyeceğim bir ekip. Hala bir araya geldiğimiz için çok mutlu oluyorum’ diyerek sözlerini noktaladı.

Etiketler: 0

Abone Ol :