‘Bir Baba Hindu’ Filminin Galasına Yoğun ilgi!

Abone Ol :

 ‘Bir Baba Hindu’ Filminin Galasına Yoğun ilgi!

Kral Pop Medya sponsorluğunda  30 Eylül’de vizyona girecek olan “Bir Baba Hindu’ galası Kanyon Cinemaximum’da gerçekleştirdi

“Bir Baba Hindu”nun ilk gösterimine filmin aynı zamanda yönetmeni de olan Sermiyan Midyat ve oyuncular, Nicole Faria, Şafak Sezer, Burak Satıbol, Füsun Demirel, Hakan Akın, Begüm Öner, Ayhan Taş ve Ahmet Dursun katıldı. Vizyon heyecanı yaşayan ekip, filmi davetlilerin yanı sıra etkinliğe bilet alan sinema seyircisiyle birlikte izledi.

Film gösteriminden hemen önce kırmızı halı seramonisinde basınla buluşan oyuncular, herkesi kahkahaya boğdu. Başrolleri paylaşan Sermiyan Midyat, 2010 dünya güzeli Nicole Faria ve  Burak Satıbol Hint motifli elbiseleriyle kırmızı halıda boy gösterdi.

“Bu filmle yanakları yukarı kaldıracağız”

Filmde, içinde sahne adamı olan bir mafyayı canlandırdığını söyleyen Midyat, hem filmi hem de tek tek oyuncuları tanıttı : “Bu filmi diğerlerinden farklı kılan serüveninin çok uzun olması ve memleketin ötesinde olması. Şahane oyuncularla birlikte içimize çok sinen bir iş çıktı. Bu filmle yanakları yukarı kaldırıyoruz. Slumdug Millionaire, Görevimiz Tehlike gibi filmlerin kamera arkası ve görüntü yönetmenleri ve koreograflar olmak üzere çok önemli isimlerle çalıştık.”

Şafak Sezer’den Hindistan’a 92 kilo et!

Hindistan’da yemekler haricinde muhteşem bir çekim süreci yaşayan ekip, Şafak Sezer’in sete getirdiği 92 kilo etle ziyafet yaptığını söyledi. Tüm oyuncular, Sezer’in Türkiye’den götürdüğü içli köfte, lahmacun, pastırma ve kelle paça için basının önünde bir kez daha teşekkür etti.

Filmde ‘Mumbai Muhtarı Ejder’ karakterini canlandıran Sezer hem teşekkürleri kabul etti, hem de ekip arkadaşlarına teşekkür etti: “Çok eğlenceli bir set oldu, her gün sete hint danslarıyla başladık, hint danslarıyla bitirdik. Herkese teşekkür ederim.”

“Sermiyan Midyat Çevirmen oldu”

Sermiyan Midyat, dünya güzeli Nicole Faria için çevirmenlik yaptı. Güzelliğiyle büyüleyen Faria filmdeki Türkçe repliklerini söyledi ve ekledi “Film vizyona girdiği için çok heyecanlıyım. Tahmin ediyorum ki Türkiye’nin en iyi castıyla çalışıyorum. Umarım sizler de filmi izlerken benim çekimler sırasında eğlendiğim kadar eğlenirsiniz” dedi. Ardından Burak Satıbol da çok hızlı konuşan oyuncu arkadaşı Ahmet Dursun için çevirmenlik yapınca herkes kahkahaya boğuldu.


Film Hindistan’da da vizyonda!

Sermiyan Mindyat, muson yağmurlarından sonra filmin Hindistan’da da vizyona gireceğini söyledi ve “Onların da çok ilgisini çeken bir film oldu. Bir konuya açıklık getirelim; bu film Türk Hint ortak yapımı değil tamamen BKM yapımı bir film.. Oraya kendi kültürümüzü götürdük” dedi.

Filmin ilk özel gösterime katılanlar arasında Demet Akbağ, Devrim Yakut ve eşi Alper Kut, Gülhan Tekin ve eşi Hasan Elmas, Erdal Özyağcılar ve kızı Zeynep Özyağcılar, Burak Kut, Ayshe (Ayşe Akın), Deniz Barut, Burcu Günay, Açelya Topaloğlu, Ceyhun Fersoy, Pelin Öztekin, Gülsüm Alkan, Nebil Özgentürk, Yeşim Dalgıçler, Zeynel Abidin Erdem de vardı. Filmi izlemeye geleneksel Hint kıyafetleri ile bir grup Hintli de geldi.

Etiketler: 0

Abone Ol :