Bilişim Teknolojileri Zirvesi Bu Sene Online Düzenlenecek…

Abone Ol :

Bilişim Teknolojileri Zirvesi Bu Sene Online Düzenlenecek…

Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ) Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda 16-20 Aralık tarihlerinde online olarak düzenlenecek.

 

 

Her sene ortalama 1500 kişinin katılımıyla düzenlenen, 20 bin kişinin internet üzerinden takip ettiği Bilişim Teknolojileri Zirvesi (BTZ) için geri sayım başladı. Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da Bilişim Teknolojileri Zirvesi kapsamında Türkiye’de ve Dünya’da teknolojinin odağındaki konular, sektörün önde gelen isimleri ve ilgili firma temsilcileri tarafından ele alınacak. Bununla birlikte İTÜ İşletme Mühendisliği Kulübü tarafından bu yıl 13.si düzenlenecek etkinlikte “Sırada Ne Var?” ana teması ile sistem dönüşümü ve yeniden modellenmesi, geleceğin teknolojileri, yükselen sektörler ve etki dengesi, teknoloji ve marka iletişimi  gibi birçok konu masaya yatırılacak.

 

 

Bu sene  konuşmacı olarak Eczacıbaşı Tüketim Ürünleri IT Direktörü Hilmi Koçak, eski BP Madeni Yağlar Dünya Başkanı şu an DCC Yönetim Kurulu Üyesi Tufan Erginbilgiç, Youtuber Alper Rende, Ferit Karakaya ve çok daha fazlası sizleri bekliyor.

 

Aralarında QNB Finansbank, Vodafone, n11.com, Eczacıbaşı gibi 90'a yakın firmanın yer aldığı BT Alanı ise şirketlerin katılımcılarla birebir iletişim kurabildiği, ürün ve hizmetleri hakkında tanıtım olanağı veren fuaye alanı olarak konumlanıyor, bu sene de online olarak etkinlikle eş zamanlı olarak iletişim platformu üzerinden bu etkileşim sağlanacaktır, şirket yetkilisiyle birebir veya toplu görüşme imkanı sunulacaktır.

 

Bu sene 5.si düzenlenen Dijifikir e-iş fikir yarışması ile  genç girişimcilerin çeşitli ödüllerle hayallerinin gerçek olması sağlanıyor. Türkiye'de ilk olarak BTZ 2010 kapsamında düzenlenen İşletme Mühendisliği Kulübü Sosyal Medya Ödülleri'nde ise sosyal medyayı en iyi kullanan kişi ve kurumlar halk oylaması sonucunda belirlenerek ödüllendirilecektir.

 

Ön kayıtlar için https://btalani.btz.org.tr/kayit/ adresinden kayıt olabilirsiniz!

Detaylı bilgi için  https://www.btz.org.tr/  adresini ziyaret etmeyi unutmayın!

Etiketler:

Abone Ol :