Aynur Aydın Kral POP TV Top 20'de 1 Numara !

Abone Ol :

Aynur Aydın  Kral POP TV Top 20'de 1 Numara !

 
Geçtiğimiz hafta Kral POP TV Top 20 listesinde ‘’İçimdeki Duman "  isimli şarkısıyla  bir numarada İlyas Yalçıntaş zirvedekiler listesine yükselirken; top 20 listesinde bu hafta bir numaranın  sahibi ise Aynur Aydın oldu. Aynur Aydın ‘‘Bi Dakika" isimli şarkılarıyla  listemizde 2 basamak yükseldi ve 1 numarada yer aldı.

doğal

Emre Kaya ‘’Esaret " isimli şarkılarıyla Kral POP TV  Top 20 listesinde 2 basamak yükseldi ve zirvenin ortağı oldu. Model ‘’Mey’’ isimli şarkılarıyla listemizde bu hafta 3 numarada yer aldı.



Murat Boz ‘’Janti" isimli şarkısıyla listemizde  1 basamak yükselerek 4 numarada yer alırken; ‘’Bağdat" isimli düet  şarkılarıyla  Ayla Çelik ve Beyazıt Öztürk   3 basamak yükselerek 5 numarada yer aldılar.



Kral POP  TV  Top 20 listesi bu hafta da hayli hareketli…

Hande Yener  ’’Mor’’ isimli şarkısıyla listemize 13  numaradan giriş yaptı. Kral POP  TV top 20 listesine yeni giriş bir diğer isim ise Atiye oldu. Atiye  ‘’İnşallah Canım Ya’’ isimli şarkısıyla listemize 18 numaradan giriş yaptı. Bahadır Tatlıöz ise ‘’Elatun’’ isimli şarkısıyla listemize 19 numaradan giriş yaptı.

Etiketler: 0

Abone Ol :