Anadolu Ateşi 5.000. Kez Seyirciyle Buluştu!

Abone Ol :

Anadolu Ateşi 5.000. Kez Seyirciyle Buluştu!

Anadolu’nun binlerce yıllık kültürel tarihini, her yöreden derlenmiş yüzlerce halk dansı figürü ve halk müziğini harmanlayarak yansıtan Anadolu Ateşi, 5.000’inci gösterisine özel yenilikleriyle İstanbullu seyircisiyle buluştu.

Gösterinin açılış konuşmasını yapan topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, 5.000 kez seyircinin karşısına çıkmanın gururunu yaşadıklarını dile getirirken başta Türkiye’nin değerli devlet balesi sanatçılarından Oktay Keresteci olmak üzere topluluğun eğitmen kadrosunu tek tek tanıttı. Erdoğan, yoğun ilgi üzerine Nisan ayında Anadolu Ateşi gösterisiyle Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda tekrar seyirciyle bulaşacaklarının müjdesini verdi.

“İlk Dans Öğretmenimiz Mustafa Kemal Atatürk’e Saygı” söylemi ile  başlayan Anadolu Ateşi gösterisi, 4 farklı kuşaktan 200’den fazla dansçı ve dev prodüksiyon ile 7’den 70’e  izleyen herkese keyifli anlar yaşattı. “Anadolu Ateşi”, Mustafa Erdoğan’ın 2018 yılında mülteci ve göçmenlerin hikayesini anlatmaya hazırlandığı “Eden” projesinin müjdesini vermesiyle ve 6.000 seyircinin gösteriyi ayakta alkışlamasıyla son buldu.

MUSTAFA ERDOĞAN’DAN 5.000. GÖSTERİYE ÖZEL HARMANDALI ZEYBEĞİ

“Anadolu Ateşi”ni izleyenler arasında Hıncal Uluç, Çağla Şikel ve çocukları Uzay ile Kuzey ‘in de yer aldığı gösterinin sonunda topluluğun Genel Sanat Yönetmeni Mustafa Erdoğan, anlamlı geceye özel harmandalı oynayarak izleyenlere sürpriz yaptı. Topluluğun tüm eğitmenleriyle birlikte sahne alan Erdoğan, 17 yıllık geleneği bozmayarak sahnedeki tüm dansçılarla birlikte dans ederek geceyi sonlandırdı.

Etiketler: 0

Abone Ol :