Ali Tekintüre'nin Tribute Albümü Geliyor!

Abone Ol :

Ali Tekintüre'nin Tribute Albümü Geliyor!


“Tanrım Beni Baştan Yarat”, “Kadehi Şişeyi Kırarım”, “Evlat”, “Acı Gerçekler”, “Hepsi Geçer”, “Seni Yakacaklar”, “Canım Dediklerim”, “Benim İçin Üzülme”gibi sayısız eseri birçok sanatçı tarafından okunan müzisyen, söz yazarı ve besteci Ali Tekintüre Kral Fm’de Gezegen Mehmet’in programına telefon bağlantısıyla katılarak konuk oldu.

Ali Tekintüre canlı telefon bağlantısında sağlığı ile ilgili hayranlarını sevindiren haberi veririken, yapımcı Polat Yağcı’da Ali Tekintüre’nin hayatındaki yerini programa katılarak anlattı. Ali Tekintüre,  tedavisinin çok iyi gittiğini ve sürecin devam ettiğini söylerken, morelinin de çok yerinde olduğunu belirtti. Yayına katılan Polat Yağcı ise,  Ali Tekintüre’nin yaşayan bir efsane olduğunu anlattı. Ali Tekintüre’nin çok değerli bir sanatçı olduğunun altına çizen Polat Yağcı, Müziğe emek verenlerin yanında olmaları gerektiğini de söyledi.

Kral Fm’de Mehmet’in Gezegeni programına canlı telefon bağlantısıyla katılanlar arasında yapımcı Samsum Demir’de vardı. Dmc genel müdürü Samsun Demir ve Poll Production’un sahibi Polat Yağcı ortak çalışmalarıyla birlikte Ali Tekintüre’ye tribüte albüm yapılacağını Mehmet’in Gezegeni programında açıkldılar. Samsun Demir Ve Polat Yağcı, Ali Tekintüre’nin şarkılarından olulan  bir tribüte albümü yapacaklarını bu albümü de hem  Kral, Poll Prodiksiyon ve Dmc işbirliğie ile müzik severlerle buluşturacaklarını söylediler. Samsun Demir, Ali Tekintüre’nin hayatın bir parçası olduğunu anlatırken, bu albümü seve seve hazırlayacaklarını da sözlerine ekledi.

Ali Tekintüre, Samsun Demir ve Polat Yağcı’nın canlı telefon bağlantısıyla  katıldığı programa duayen sanatçı Orhan Gencebay’da bağlandı. Orhan Gencebay,  Ali Tekintüre’nin Türk müziğindeki yerini anlatırken, tribüte albüm ile ilgili duygularını anlattı. Orhan Gencebay; “Ali’nin hakkı çok büyüktür.Türk Müziği’nin değerli parçalarından biridir.Türk müziğine çok emek vermiş üstadlardan biridir” sözleriyle Ali Tekintüre’yi anlatırken, Tribüte albüm fikrine çok sevindiğini de sözlerine ekledi.


Mehmet’in Gezegeni programında canlı konferans bağlantısına katılanlar arasında Hande Yener’de vardı. Hande Yener Ali Tekintüre’nin tribüte albümünde yer almak istediğini söyledi.Ali Tekintüre’nin  yaşayan bir efsana olduğunu anlatan Hande Yener, bu albümde ve albüm sonrası gerçekleşek konserde seve seve yer almak istediğini belirtti.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :