“Ailecek Şaşkınız”ın Fragmanı Görücüye Çıktı!

Abone Ol :

“Ailecek Şaşkınız”ın Fragmanı Görücüye Çıktı!

Türk sinema izleyicisinin favori ikililerinden Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in merakla beklenen yeni filmi ‘Ailecek Şaşkınız’ın fragmanı çıktı. 2 Mart’ta, Kral Pop Radyo medya sponsorluğunda beyaz perdede sinemaseverlerle buluşacak...

Selçuk Aydemir’in yazıp yönettiği, Gökhan Tiryaki’nin görüntü yönetmenliğini üstlendiği filmin fragmanı, sinemaseverlerin beğenisini topladı. Komedi ve kahkahanın iç içe olduğu filmin fragmanı hakkında sinemaseverler “İkilinin en güzel filmi olabilir. Yeni bir efsane doğuyor”, “Muhteşem ikiliden harika bir film. Geliyor gönlümün efendileri.”, “Selçuk Aydemir, Ahmet Kural ve Murat Cemcir varsa izlenir. Adamlar yapıyor” gibi yorumlarda bulundu.

‘Ailecek Şaşkınız’ filminde babası emekli olduktan sonra inşaat şirketinin başına geçen Ferhat’ın (Ahmet Kural) çocukluk arkadaşı ve şirketinde Finans Müdürü olarak görev yapan Gökhan’la (Murat Cemcir) kendini bir hırsızlık olayının içinde bulmasıyla birlikte farklı bir yola giren hayatı anlatılıyor. Olayı çözmek için gelen polis amiri Elif’le (Saadet Işıl Aksoy) tekrar karşılaştıktan sonra hayatındaki sır perdesi aralanan Ferhat ve Gökhan, bu kez de seyirciyi koltuğuna çivileyecek büyük bir sürpriz yaşıyor.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :