Açıkhava’da Duman Coşkusu !

Abone Ol :

Açıkhava’da Duman Coşkusu !

Konser Maratonu Duman’la başladı

Kral Pop Medya sponsorluğunda Atlantis Yapım organizasyonuyla gerçekleşen ‘Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri’nin  ilk gününde Duman sahneye çıktı.

Binlerce seyirci Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ni hınca hınç doldurdu. Her şarkılarına coşkulu seyircinin ıslıkları ve alkışlarıyla başlayan Duman, unutulmaz bir akşam yaşattı. En sevilen şarkılarından “Seni Kendime Sakladım” ile açılışı yapan grup, sadece ilk yarıda 14 şarkı, toplamda da  27 şarkı performansıyla şov yaptı!

Duman'dan 'Ah Bir Ataş Ver'

Harbiye Açıkhava’da rock rüzgarları estiren konser, ‘Kırmış Kalbini’, ‘Elleri Ellerime’, ‘Bebek’, ‘Son Pişmanlık Neye Yarar’, ‘Beni Yak’ gibi dillere pelesenk olan şarkılarla devam ederken, Duman’ın ‘Ah Bir Ataş Ver’ performansı dakikalarca alkışlandı! 

İkinci bölümde de tempoyu hiç düşürmeyen grup ‘Eyvallah’, ‘Öyle Dertli’, ‘Aman Aman’  ve ‘Köprüaltı’ şarkılarını söyleyerek ‘Helal Olsun’ şarkılarıyla da bis yaparak muhteşem bir final yaptı. Kendine has tarzıyla çok sevilen Duman’ı izlemeye gelenler arasında Barış Falay ve eşi Esra Ronabar da vardı. 

Vodafone Red Harbiye Açıkhava Konserleri’nin etkinlik takvimi

18 Haziran 2016 Cumartesi Şebnem Ferah
19 Haziran 2016 Pazar MFÖ
24 Haziran 2016 Cuma Teoman
25 Haziran 2016 Cumartesi Kenan Doğulu

 

 

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :