Açıkhava Sahnesinde Bir İlk Yaşandı!

Abone Ol :

Açıkhava Sahnesinde Bir İlk Yaşandı!

Kral Medya sponsorluğunda Selami Şahin, 50.Sanat Yılı kutlamaları çerçevesinde 2. büyük konserini Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda 3.900 kişiye verdi. 

38 kişilik orkestra eşliğinde yaklaşık 3 saat süren konser; izleyicilere bir çok sürpriz yaşattı.

Lider Entertainment prodüksiyonluğunda gerçekleşen konserde; kendisine Semih Erdoğan şefliğindeki 38 kişilik orkestra eşlik ederken tüm konserin arka planında 130 kişilik dev bir ekip çalıştı.

Konsere zenginlik katan güzel sürprizleri de seyircilerden yoğun ilgi ve alkış gördü.

Gecenin ilk sürprizi ; söz ve bestesi kendisine ait olan ‘’Sensiz Olmuyor’’ şarkısını söylediği sırada Emre Altuğ ’un da sahneye çıkarak şarkıda düet yapmasıydı.
Sürprizlerden bir diğeri; sanatçı ‘’ Gözler Kalbin Aynasıdır’’ şarkısını okuduğu sırada gerçekleşti. Bestesinin kendisine ait olduğu şarkının icrası sırasında, şarkının söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan da kendisine katılarak okuduğu şiirle izleyicilere keyif yaşattı.
Belki de gecenin en çok şaşırtan sürprizi de; söz-bestesi yine Selami Şahine ait olan 1982 yılında Zeki Müren’in okuduğu ‘’gitme sana muhtacım’’ şarkısını sahnede ‘’hologram yansıtma yöntemi’’ ile Zeki Müren ile düet yapmaları oldu. Böyle bir düetle de; Türkiye’de bir Açıkhava konserinde bir ilke imza atılmış oldu.

Kendisini Linet, Zeynep Mansur, Aslı Hünel, Pelin Öztekin, Behzat Uygur, Sema Şimşek gibi dostlarının yalnız bırakmadığı gece de 3.900 kişiyle hep bir ağızdan şarkılarını söylediler

 

Etiketler: 0

Abone Ol :