7 Günlük Harbiye Serisi Sona Erdi!

Abone Ol :

7 Günlük Harbiye Serisi Sona Erdi!

Kerki ve Solfej’in düzenlediği ve Kral Pop Radyo'nun medya sponsoru olduğu, Sıla’nın 7 günlük Harbiye konser serisi dün akşam sona erdi. Açıkhava konser serisine hız kesmeden devam edecek olan Sıla, Ege konserleri ile sevenleriyle buluşacak.

“BU AKŞAM ÇOK GÜZEL OLACAK BELLİ”

Sahneye çıktığı andan itibaren seyircinin enerjisine hayran kalan Sıla, “Bazı şeyler vardır sahneye çıkmadan anlayamazsınız. Şu an anladım ki bu gece çok güzel olacak” dedi. ‘On’dan Kalan’ konser serisinde bir ilişkinin anatomisini anlattığını söyleyen Sıla, “Kavuştular kısmı çok kısa sürüyor merak etmeyin ayrıldılar kısmındaki şarkılarda hep beraber sürüm sürüm sürüneceğiz” diye espri yaptı.

Harbiye’de gerçekleştirdiği konser maratonunun ilk gününde yeni albümünde yer alacak olan ‘Boş Ev’ şarkısını seslendiren Sıla, dün akşam da yeni şarkısını seslendirdi. ‘Boş Ev’ şarkısında Harbiye’deki binlerce kişi de Sıla’ya tek bir ağızdan eşlik etti.

Son şarkısını söyleyip veda ettikten sonra izleyenlerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye çikan Sıla, ekibiyle seyirciyi selamladıktan sonra 'Kafa' şarkısıyla veda etti.

Etiketler: 0

Abone Ol :