35 Yıldır Aşk'la!

Abone Ol :

35 Yıldır Aşk'la!

Efsaneleşen şarkılarıyla olduğu kadar eşine ve ailesine sevgisiyle de kalplerimizde taht kuran Selami Şahin, geçtiğimiz gün kutlanan Sevgililer Günü’nde eşi Didem Şahin ile evlendiği günden bir fotoğraf paylaşınca sosyal medyada beğeni yağmuruna tutuldu.

Sevgililer Günü’nde Nakkaştepe’de sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Selami Şahin sosyal medya paylaşımı ile ilgili:

“35 sene önce evlilik yıl dönümümüze ait bir fotoğrafı bu geceye özel anı olarak paylaşmak istedik. Bir laf vardır: Akıllı insanlar mutlu yaşar. Sana yapılmasını istemediğin şeyi karşındaki insana da yaşatma. Sevgililere bu benim sözüm olsun. Lütfen birbirinizi kırmayın, asla ihanet etmeyin ve birbirinizi sevin, mutlu olun.” dedi.

Basın mensuplarının "Yeni albüm çalışmalarınız nasıl gidiyor?" sorusuna ise: "Çok az kaldı. 2 Mart’ta BGM’de büyük bir sürprizimiz olacak. Şimdi detay vermek istemiyorum çünkü oraya gelecek olan müzikseverler, ‘Selami Şahin ne yapmış öyle!’ diyecek. O akşam 12 yeni şarkı seslendireceğim. Hayatımın en güzel 12 şarkısı diyebilirim." dedi.

Etiketler:

Abone Ol :