Bitiş Çizgisinde Evlilik Teklifi!

Abone Ol :

Bitiş Çizgisinde Evlilik Teklifi!

İstanbullular Sevgililer Gününü erken kutladı. 12 Şubat Pazar sabahı Kral World Radio Medya Sponsorluğunda  Caddebostan’da gerçekleşen Couple Run ile sevgililer, aileler, çocuklar ve dostlar el ele koştu!

Uzunetap tarafından bu yıl ilk kez gerçekleştirilen Couple Run’da, katılımcılar, partnerleri ile birlikte 4’er km koşarak el ele finish ipini göğüslediler.
Bir Dost, Anne- Çocuk, Baba-Çocuk, Biz Ayrılamayız! ve Couple Run olmak üzere 5 farklı kategoride gerçekleşen etkinlikte 210 katılımcı start aldı.

Kral World Radio, NTVSpor, Under Armour, Acıbadem Mobil, Siberalem, Becel, Tranquini, Aroma, Direk Reklam, Garmin ve Argos sponsorluğunda gerçekleşen etkinlik renkli görüntülere sahne oldu.

Etkinlikte 40. evlilik yıldönümlerini kutlayan Savaş ve Saba Arson çifti ilk kez bir koşuda ele eleydi. Adım Adım ile iyilik peşinde koşan Savaş Arson ilk kez Couple Run’da eşiyle birlikte ele ele koştu.

  11 yaşındaki kızları Tuna ile ailece yardımseverlik koşularına katılan Soykan ailesi de gören herkese ilham verdi.

Etkinliğin en büyük sürprizi ise finish noktasında gelen evlilik teklifi oldu. “Sonsuza kadar benimle koşar mısın?” sorusuyla gelen evlilik teklifi ile tüm katılımcılar Serhat ve Ceren çiftinin bu çok özel anına tanıklık ettiler.

 

 

 

Etiketler: 0

Abone Ol :