Sanat Dünyası Terörü Lanetliyor !

Abone Ol :

Sanat Dünyası Terörü Lanetliyor !

Ortaköy’de bir eğlence mekanına yapılan  silahlı terör saldırısına sanat dünyası da  sosyal medya adreslerinden   yaptıkları paylaşımlarla büyük tepki gösterdi.


Murat Boz, twitter adresinden : “Daha Mutlu Yıllar'' diyeli birkaç saat olmuşken gecemizi karartan karanlık zihnin Allah belasını versin mesajını yayınladı.
Demet Akalın ise sosyal medya adresinden “Onlarca Kişi Ameliyatta... Dualar yaralılar için” Notunu yazarak üzüntüsünü dile getirdi.

Oğuzhan Koç da sosyal medya adresinden “ 2016 yılını bitirince bitmiyor demek ki bu bela... Lanetlemekten bıktık...” mesajını paylaşırken, Gökhan Özen de ” Yeni yıla acı haberle uyandık. çok üzgünüm. Başımız sağ olsun”  mesajını paylaştı.

Gülben Ergen twitter  adresinden yayınladığı mesajında “ Suçsuz bir insanı öldürmek tüm insanlığı öldürmek gibidir. Terör hiçbir dine mensup olamaz” diye yazarak teröre olan tepkisini  dile getirirken, Murat Dalkılıç ise “Size ne lanet okumak, ne küfür etmek, ne linç etmek işler...! Kime bağırıyoruz? İnsan değilsiniz ki... Yazık...Uyuyamıyorum Sinirden...”   notunu yazarak üzüntüsünü  takipçileriyle paylaştı.

Gökhan Tepe,  Instagram adresinden paylaştığı fotografın altına “ Hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet , yaralı vatandaşlarımıza acil şifalar diliyorum lanet olsun bu acıyı yaşatanlara..”  notunu düştü.

Gülden Mutlu ise  sosyal medya adresinden  yaptığı paylaşımda “Yazıklar olsun... İnsanımızı kaybetmekten, acı çekip kin kusmaktan, küfür edip bela okumaktan ve aynı şeyleri yaşamaktan perişan olduk.” mesajını yayınladı.

Tuğba Özerk  twıtter adresinden, “Nasıl şerefsizlik bu nasıl dayanamıyorum. Uykum kalmadı bittik yine kalbimizden vurmaya çalışan aşağılıklar”  notunu paylaşırken, Ömür Gedik de “yok artık dedikçe yenisi geliyor... Yazık oluyor bu güzel ülkeye...” mesajını yayınladı.

Ayla Çelik, üzüntüsünü “” Elleriniz kırılsın! Hepimizi kana buladınız! Kendi kanlarınız da boğulun!” sözleriyle  dile getirdi.

Güliz Ayla, sosyal medya adresinden yaptığı paylaşımda teröre “Lanet olsun” derken, Ziynet Sali de, yaptığı paylaşımda “ Az evvel büyük umutlarla en iyi  dileklerle barışa, huzura dua ederek yeni bir yıla girmiştik. Ben inanamıyorum nasıl yan, ??? Ahh ki ne Ahhh” notunu düştü.

Hande Yener’de  twitter adresinden  yaptığı paylaşımda “hayatını kaybeden canlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyorum... Başımız sağ olsun” dileklerinde bulundu.        

Ümit Sayın, “ yazık bu insanlara çok yazık. o kadar üzgünüm ki, anlatamam” notunu paylaşırken, emre aydın ise  “  bölemeyeceksiniz.” notunu düşerek birlik ve beraberlik mesajını verdi.

Harun Tekin, twitter adresinden yaptığı paylaşımda “hepimiz sarsıldık. hepimiz yaralandık. Hepimiz öfkelendik. kalanlar, o'  bu'  demeden birbirimizi affedelim, birbirimize sarılalım.” notunu yayınlarken,  yeşim salkım ise “ lanet olsun” mesajını paylaştı.

Ayşe Özyılmazel de   yaptığı paylaşımda “orada gencecik çocuklar var, aileler var, çalışanlar, ekmek peşinde koşanlar. bu nasıl bir vahşet! Allah belanızı versin” yazarak üzüntüsünü dile getirdi.
 

Etiketler: 0

Abone Ol :