Zeytinli Rock Festivali Başladı !

Abone Ol :

Zeytinli Rock Festivali Başladı !

Zeytinli Rock Festivali geçtiğimiz gün Kral POP Medya Sponsorluğunda geçtiğimiz gün kapılarını açtı.

 %100 müzik sloganı ile yola çıkan festivalin ilk gününde açılışı Flört grubu yaptı. Kurtalan Ekspres, Moğollar, Ünlü'nün eşliği ile sürpriz yapan İskender Paydaş ve Büyük Ev Ablukada'nın sahne aldığı ilk gecenin en çok ilgi gören konseri kuşkusuz Selda Bağcan & Bom Pam oldu.

Geçtiğimiz günlerde seyahatten döndüğünde, evde beslediği 20 kedinin kendisini özleyip üzerine atlaması ile onlara zarar vermemek için dengesini kaybeden Selda Bağcan, kolunu kırmıştı. Alçıdaki kolu ile yine de sahneye çıkarak binlerce genci performansı ile büyüleyen sanatçı, istek üzerine sahnede bis yaptı.  Dalyan Sahili'nde gerçekleşen festival Kral POP TV'den gerçekleşen canlı yayınlar ile de izleyici ile buluştu. 

Pazar gecesine kadar devam edecek Zeytinli Rock Festivali'nde, Türk rock ve pop müzik dünyasının usta isimleri ile muhteşem bir kadro bizi bekliyor. 

Katılımcılarına yüzdeyüz müzik, eğlence ve unutamayacakları bir rock tatili vaadeden Zeytinli Rock Festivali' nde sahne alacak diğer isimler ; Duman, Şebnem Ferah, Athena, Pentagram, Teoman, Mor ve Ötesi, maNga, Hayko Cepkin, Feridun Düzağaç, Model, Kurban, Cem Adrian, Ceylan Ertem, Umut Kuzey, Ceza, Zakkum, Baba Zula, Büyük Ev Ablukada Fırtınayt, Metin Türkcan, The Ringo Jets, Yüzyüzeyken Konuşuruz, Adamlar, Blacktooth, Marsis, Deniz Tekin, Piiz, Gece, Fethi Okutan, Serkan Ferat, Seher Ahmetzade.

Milyon yapım tarafından, Umut Kuzey genel koordinatörlüğünde organizasyonu yapılan, Edremit Belediyesi desteği ve Kral pop tv medya sponsorluğun da ‘deniz kum güneş ve yüzde yüz  müzik sloganı ile yola çıkan Zeytinli Rock Festivaline bütün müzikseverleri bekliyoruz.

 

Etiketler: 0

Abone Ol :