Sanatçı Dostları Yalnız Bırakmadı

Abone Ol :

Sanatçı Dostları Yalnız Bırakmadı

Yaklaşık bir haftadır özel bir hastane de tedavi gören  İrem Derici, 18 Eylül Pazartesi günü Acıbadem Fulya Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne transfer edildi.

Haberi alan sanatçı dostları gerek  hastaneye giderek İrem Derici’nin sağlık durumu hakkında bilgi alırken, sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla da  İrem Derici’ye geçmiş olsun dileklerinde bulundular.

Sanatçı Dostları Yalnız Bırakmadı!
İrem Derici’nin sağlık durumuyla alakalı bilgi almak için hastaneye gelen Merve Özbey ‘Doktorun yaptığı açıklamayı biliyoruz .Biz de henüz göremedik. Annesi babası ve kardeşi girdi. Jale abla başında. Umudumuz iyi olması. Herkesin duasını bekliyoruz. Bir önceki hastaneye göre durumu şuan daha iyi. Daha iyiye gittiğini duyduk biraz da olsa rahatladık. Biz de akşam doktorun açıklamasını bekliyoruz. Konuşabiliyor her şey yolunda.İrem, güçlü kızdır hemen toplarlar’ açıklamasında bulundu.

İrem Derici’yi yalnız bırakmayan bir diğer isim ise Gonca Vuslateri ‘ Annesinin elini öptüm. Dua ettim geçmiş olsun dedim. Ben kötü bir enerji almıyorum, her şeyin iyiye gideceğine inanıyorum. Ailesi de doğal olarak üzgün ama takibinde oldukları bir tedavi sürecindeler. Bildiklerim bu kadar. Şu an provaya yetişmem lazım.’ dedi. Ece Seçkin’de  instagram  adresinden yayınladığı fotoğrafa ,; “Şimdi çıktım hastaneden , arkadaşımı göremedim ama hızla iyileşeceğini öğredim. Seni çok seviyorum  kıymetlim, çabuk iyileş” notunu düştü.

Yonca Evcimik, İrem Derici ile birlikte çekilen fotoğrafın altına “Benim İrem’im güçlü kızdır. En yakın zamanda sağlığına kavuşacak. Dualarımız onunla mesajını yayınlarken,  Suat  Ateşdağlı  ise Twittler adresinden yayınladığı mesajda İrem Derici’ye acil şifa dileğinde bulundu.

Herkes İrem Derici’nin yoğun bakıma alınmasının şokunu yaşarken sevindirici haber şarkıcının yakın dostu Sinan Akçıl’dan geldi. İrem  Derici’yi ziyarete gittiğini ve durumunun iyi olduğunu söyleyen Akçıl, İrem Derici hayranlarının yüreğine su serpecek şu açıklamada bulundu; "Görüştüm, babası sevgili Hulusi Derici nin kanatları altında,iyileşme sürecine doğru hızla ilerliyor melek kalpli İrem.."KIYMETLİM" iz bize çok acil geri dön..ben ne söylettim sana geçen sene seni sevenler oldukça "SANA hiç bir şey olmaz"..Yemekler hazır,şimdiden afiyet olsun huysuz kız❤️"

Etiketler: 0

Abone Ol :