Pop Kulis Programı'na Serhat Kılıç Konuk Oldu!

Abone Ol :

Pop Kulis Programı'na Serhat Kılıç Konuk  Oldu!

Öykü Özdoğan’ın sunduğu Kral Pop Radyo’da yayınlanan “Pop Kulis” programı bu hafta başarılı oyuncu Serhat Kılıç’ı ağırladı.

Serhat Kılıç, yeni oyunu “Tek Kişilik Şehir”le ilgili; “Öncelikle çığlık atarak şunu söylemek istiyorum; oyunumuz tek kişilik değil. Şehir tek kişilik ve Tek Kişilik Şehir, aslında tek tek bizi anlatıyor. Benim oynadığım adam da aslında bütün çevremizdeki erkeklerin toplamı” dedi.

“Oyunu izlemesi çok keyifli olacak”

Serhat Kılıç, oyunda beraber rol aldığı arkadaşları Gerçek Alnıaçık ve Benian Dönmez’le ilgili ise “Gerçek Alnıaçık benim Hacettepe Konservatuarı’ndan çok eski arkadaşım. Çok iyi bir partnerdir ve oyunda müthiş bir garsonu oynuyor. Bir de Benian Dönmez var ki büyük bonus. 2007’de oyun koyulduğunda da yine aynı rolü o oynamıştı. Bize de çok faydası oldu. Görmesi, izlemesi çok keyifli olacak” dedi.

“Dünyanın ilk ve tek çekik gözlü Mozart’ıyım ben”

Pek çok tiyatro oyununun yanı sıra filmlerde ve dizilerde de izleme fırsatını bulduğumuz Serhat Kılıç, Doğuş Çocuk Senfoni Orkestrası’nın “Mozart’ın Sihirli Dünyası” projesinde canlandırdığı Mozart rolüyle ilgili; “Dünyanın ilk ve tek çekik gözlü Mozart’ıyım ben. Tarihte hiç böyle bir Alman olmadı” esprisini yaptı.

“Beş yaşında Neşe Karaböcek rolü yapıyordum ben”

Türk Rock Antolojisi 2’de performans sergileyen, geçtiğimiz ay Trump Kültür Merkezi’nde kendinde İz Bırakan Şarkılar’ı seslendiren ve 28 Mart’ta Ahmet Ertegün’ü Anma Konseri’nde seyirci karşısına çıkacak olan ünlü oyuncu müzik hayatının nasıl başladığından bahsetti.

Kılıç, “Beş yaşında Neşe Karaböcek rolü yapıyordum ben. Oynadığım dizilerde de şarkı söylüyorum. ‘Benim Annem Bir Melektir’de Azerice rap yaptım. Seksenler dizisinde ‘Gülünce Gözlerinin İçi Gülüyor’u söyledik. Bir albüm yaptık. Orada Ercan Turgut’un ‘Tövbe’sini söyledik” dedi.

“Ahmet Ertegün’ü Anma Konseri’ni bence kaçırmayın”

28 Mart’ta Tuluğ Tırpan yönetimindeki Ahmet Ertegün’ü Anma Konseri’yle ilgili ise, “Tuluğ Tırpan çok kıymetli bir adam. Viyana’dan bu yana her türü kapsayan birçok çalışma yapmış. Bunlardan bir tanesi de Ahmet Ertegün şarkıları. Ahmet Ertegün Atlantic Records’ta yıllarca Ray Charles’tan Eric Clapton’a, Mick Jagger’dan Rolling Stones’a kadar birçok efsanelerin dünya sahnesine çıkmasını sağlamış. Bir tek Beatles’ı avukatı yüzünden elinden kaçırmış. Yaklaşık 20 tane şarkı seçtik. İki konuk solistimiz daha var. Çok iyi bir orkestrasyonla, müthiş düzenlemelerle 28 Mart’ta Enka’da Ahmet Ertegün’ü baştan sona anacağız. Bence müzikseverler kaçırmasınlar” diyerek sevenlerini davet etti.

“Barış Manço ve Cem Karaca Dinliyorum”

Serhat Kılıç, Rock müziği severek dinlediğini söylerken en büyük hayalinin Neşe Karaböcek ve Ayşegül Aldinç ile düet yapmak olduğunu ve bu hayallerini gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

Serhat Kılıç’ın konuk olduğu “Pop Kulis” programının tekrarı 26 Mart Pazar 13.50’de Kral Pop Radyo’da…

Etiketler: 0

Abone Ol :