"Pop Kulis" Emrah Kaman ve Can Yılmaz'ı Ağırladı!

Abone Ol :

"Pop Kulis" programı bu hafta Emrah Kaman ve Can Yılmaz’ı ağırladı.

Her Cumartesi 10.50'de, tekrarı ise Pazar 13.50'de Öykü Özdoğan'ın sunumuyla Kral Pop Radyo'da yayınlanan "Pop Kulis" programı bu hafta Emrah Kaman ve Can Yılmaz'ı ağırladı. Emrah Kaman ve Can Yılmaz "Deli Aşk" filminin detaylarını Kral Pop Radyo dinleyicilerine anlattı.

Programa telefon bağlantısıyla katılan Zafer Algöz'de filmde canlandırdığı karakteri anlattı.

“Deli Aşk, Maraş Dondurmacısı Ekrem’in sevdiği kız Neşe’nin kalbini kazanmaya çalışırken başına gelen komik olayları anlatıyor” diyen Emrah Kaman, filmin oyuncu kadrosunda; Pelin Akil, Şafak Pakdemir, Abdullah Şahin, Yasemin Öztürk, Nilperi Şahinkaya gibi isimlerin olduğunu söyledi. Filmde aynı zamanda Cem Yılmaz’ın da kendine özgü tedavi yöntemleri olan bir psikologu canlandırıdığını anlatan Kaman, Cem Yılmaz’la karşılıklı oynamanın tarif edilemez bir his olduğunu vurguladı. Kaman ayrıca, filmde Zafer Algöz’ün, kadın rolüyle karşımıza çıkarken Hakan Altun’un da performansıyla dikkat çektiğini dinleyicilerle paylaştı.

Programa telefon ile bağlanan Zafer Alagöz ise kadın rolü oynamanın hazırlanmak açısından gerçekten çok zor olduğunu söyledi. Bu rol ile kadınları daha iyi anladığını belirten Zafer Alagöz, yayında  sevdiği ve takip ettiği sanatçıları da sıraladı. Zafer Alagöz; “Canlı performansı iyi olan tüm sanatçıları seviyorum. Benim için önemli olan canlı performans. MFÖ, Sezen Aksu, Hakan Altun severek takip ettiğim isimler” Dedi.

 


 

Etiketler: 0

Abone Ol :