"Kırık Kalpler" Açıkhava'da Buluşacak!

Abone Ol :


5 Temmuz’da  Kral Pop Medya Sponsorluğunda  Çeşme’de başlayacak  ve Ağustos ayının sonuna kadar Türkiye’nin 3 farklı şehrine yıldız yağdıracak olan Yıldızlı Geceler’in sahnesinde ağırlayacağı dev isimlerden biri de Sertab Erener olacak. 

Sertab Erener, Çeşme, Bodrum ve Harbiye’de vereceği 3 konser ile müzikseverlerle buluşacak. Sertab Erener, merakla beklenen konserlerinde,  büyük beğeni toplayan son albümü “Kırık Kalpler Albümü” nde yer alan şarkıların yanı sıra unutulmaz hitlerini de seslendireceK Tükiye’nin 3 farklı şehrinde gerçekleşecek olan yaz aylarının en çok ses getiren etkinliği Yıldız Geceler sahnesinde ağırlayacağı dev isimlerle de çok konuşulacak.

 

Sertab Erener, 6 Temmuz’da Çeşme Açıkhava Sahnesi ve  13 Temmuz’da Bodrum Antik Tiyatrosu’nda sahne alacak olan dev isim, 16 Ağustos’ta da Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’nde sevenleriyle buluşacak. Geçtiğimiz yıl verdiği Harbiye konserinde, sahneye çıplak ayaklarıyla seyircilerin arasından yürüyerek çıkan ve hemen her şarkısı için ayrı bir şov hazılayan Sertab  Erener,  bu yılki Açıkhava konserleri için hazırladığı sürprizlerle de yine  çok ses getirecek.

Etiketler: 0

Abone Ol :