İlyas Yalçıntaş’ı Kim Keşfetti?

Abone Ol :

İlyas Yalçıntaş’ı Kim Keşfetti?

İncirler Artık Oldu


İlyas Yalçıntaş ile yeni albümü “İçimdeki Duman” dan ve çekeceği kliplere, sanat kariyerinden ve aile yaşantısına birçok konuda konuşmak üzere bir araya geldik.


“İncir” şarkısıyla büyük bir başarı yakaladınız. Ardından yeni albümünüz geldi. “içimdeki Duman” albümünü değerlendirmek gerekirse neler anlatabilirsiniz?


“İçimdeki Duman”, “İncir” in önüne geçti diyebilirim. Konserlere de bu yansıdı. 15 şarkılık Albümümde 3-4 hit şarkım var. Bunun yanı sıra daha önce coverlanmamış, ilk kez benim coverladığım şarkılar var. Satışlarından da memnunum.

“Çok Yalnızım” Veya “Bu Nasıl Veda” Kliplenecek


“İçimdeki Duman” klibinin ardından albümde hangi şarkılara klip çekilecek?


Albümünde yer alan birçok şarkıya klip çekmeyi planlıyorum. Bir ay içerisinde “Çok Yalnızım” veya “Bu Nasıl Veda” isimli şarkılardan birikliplenecek. İlk olarak hangisi bilemiyorum ama ikisini de kliplendirmeyi düşünüyorum.
 

Albüm konserleri nasıl geçiyor?


Konserlerimde seyirci ile iyi bir elektrik yakaladık. Zannedilenin aksine,  sadece duygusal şarkılar değil, hareketli şarkılar da seslendiriyorum konserlerimde. Çok eğleniyoruz konserlerimde…


Beni Armağan Çağlayan Keşfetti


Bir yarışma programıyla tanıdı tüm Türkiye sizi. Bu yarışma programının jürisi de Armağan Çağlayan’dı. Sizi Armağan Çağlayan keşfetti diyebilir miyiz?


Beni Armağan Çağlayan keşfetti denilebilir. “İncir” i ilk dinleyen odur. Yarışma sürecinde beni çok korudu ve kolladı. Beni rahat bıraktı. Kendisine karışılmayı seven biri değilim ve o da beni çok sıkmadı. Armağan Çağlayan benim için çok önemli bir insandır.

Eve Gittiğimde Yüzü Hep Gülüyor Annemin

Ailem çok mutlu. Özellikle annem çok mutlu. Gurur duyuyor elbette benimle. Eve gittiğimde hep yüzü gülen bir anne görüyorum. Basamakları yavaş yavaş çıktığımı gördü. Bu yüzden daha da mutlu…

YASİN ŞİŞMAN

KRAL GRUBU MUHABİRİ

Etiketler: 0

Abone Ol :