BKM Açıkhava Candan Erçetin ile Başladı!

Abone Ol :

BKM Açıkhava Candan Erçetin ile Başladı!


CANDAN ERÇETİN ŞARKILARIYLA  BİR İSTANBUL HİKAYESİ

“BKM Açıkhava’da 2017”nin ilk konserini Candan Erçetin verdi! Herkesin kalbine dokunan şarkılarıyla Erçetin’in Çarşamba gecesi Açıkhava’daki konserine ilgi büyüktü.

12 YIL ARADAN SONRA “CEZA”YLA AYNI SAHNEDE...

Büyüleyici geceye “Şehir” şarkısıyla başlayan Erçetin’in sahnedeki konuğu “Ceza” oldu. Erçetin “Ceza’ya çok teşekkür ediyorum, Ceza çok büyük bir müzisyen olmasının yanı sıra çok da iyi bir dost. “Şehir’i bu sahnede 2005 yılında birlikte seslendirmiştik 12 yıl aradan sonra bu şarkıyı tekrar birlikte söylemek beni çok mutlu etti" dedi.

“BÜTÜN ŞARKILARIMI BU ŞEHİRDE YAZDIM”

Erçetin, 10 kişilik orkestrasıyla verdiği konserinde, tüm sahneyi kaplayan led ekranlara yansıtılan görüntülerle seyirciyi adeta İstanbul’un her köşesine götürdü. Candan Erçetin, 2500 yılı aşkın  yazılı tarihi olan bu şehre şansımız varsa ortalama  70-80  yıllık ömrümüzle kafa tutuyoruz ama korkarım  biz onun sahibi değiliz o bizim sahibimiz ve tüm duygularımıza şehir yön veriyor. Ben bütün şarkılarımı bu şehirde yazdım ve o şarkıları yazarken merkezde hep kendimi sevdiklerim ve gözlemlerim var zannettim, halbuki  karşılaşmalarımı, ayrılıklarımı, acılarımı, mutluluklarımı yoluna koyan belki de bu şehrin sağladıklarıydı." dedi ve alkışlar eşliğinde “Parçalandım” şarkısını söyledi.
Konser boyunca misafirler dekor ve etkileyici  görüntüleriyle oturdukları yerden, şarkılar eşliğinde bir İstanbul hikayesi izledi.
Etkileyici sahne performansına ‘Şehir’ şarkısıyla başlayan Erçetin, ‘Elbette’ ‘Bahar’ ve ‘Yalan’ gibi dillerden düşmeyen şarkılarını, binlerce seveniyle hep bir ağızdan seslendirdi! Konserin finali, yazın enerjisine uygun ‘Vay Halime" Sevdim Sevilmedim" " Git" gibi tempolu şarkılarla gerçekleşti.
Neredeyse tüm şarkıların binlerce kişilik bir koro eşliğinde seslendirildiği konser ‘Olmaz’ ile sona erdi.
Açıkhavayı dolduran binlerce kişinin alkışları ve tezahuratları dinmeyince Erçetin sahneye dönüp ‘Vardar Ovası’ ve ‘Melek’ ile bis yaparak geceyi noktaladı.

Etiketler: 0

Abone Ol :