Berkay'dan Yeni Albüm!

Abone Ol :

Berkay'dan Yeni Albüm!

Berkay, yeni albümü  "Yansıma" ile sevenleriyle buluşmaya hazırlanıyor.

Dört yıl aradan sonra çıkaracağı yeni albümü için müzik sektörünün önde gelen isimleriyle çalışan Berkay, yepyeni şarkılarıyla sektörü hareketlendirecek.

Yepyeni şarkılarla dolu yeni albümü için uzun süredir hazırlık çalışmalarını sürdüren Berkay, bugünlerde “Yansıma” adını verdiği yeni albümünü  sevenleriyle buluşturacak olmanın heyecanını taşıyor.
İki yıldır üzerinde çalıştığı albümü için Türkiye müzik sektörünün en önemli söz yazarı, bestecileri ve müzik direktörleri ile çalışan Berkay'ın yeni albümünde
Alper Atakan, Çağrı Telkıvıtan, Fatih Doğangil, Isra Gülümser, Murat Güneş, Sezen Aksu, Sinan Akçil, Soner Sarıkabadayı, Yılmaz Taner gibi isimler yer alıyor. Albümünde söz ve müziklerini kendisinin yaptığı yeni şarkılarına da yer veren Berkay'ın düzenlemelerinde ise Alper Atakan, Çağrı Telkıvıran, Erhan Bayrak, Ozan Çolakoğlu imzaları bulunuyor.
 

İLK ŞARKI : “EY AŞK”

Berkay'ın 4 yıl aradan sonra çıkarmaya hazırlandığı albümünün ilk şarkısı ‘Ey Aşk” olarak belirlendi. Sözü ve müziği Sinan Akçıl'a, düzenlemesi Çağrı Telkıvıran'a ait olan ve geçtiğimiz gün dijital platformlarda satışa sunuldu.
Bu albümü için de "Uğurum" dediği ünlü fotoğrafçı Nihat Odabaşı ile çalıştı.

Etiketler: 0

Abone Ol :